Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #365: Proč někdo pořád zachraňuje druhé a na nás ve vztahu zapomíná

Řešidlo #365: Proč někdo pořád zachraňuje druhé a na nás ve vztahu zapomíná

Obrázek epizody Řešidlo #365: Proč někdo pořád zachraňuje druhé a na nás ve vztahu zapomíná

Poslechněte si podcast

11. 8. 2021

11 min

Dnešní téma: „Petře, mám problém se svým partnerem. Neustále upřednostňuje jiné lidi přede mnou. Je pořád u své matky, které je přes osmdesát; pomáhá kolegyni, která je po rozvodu a pořád si doma neví s něčím rady, něco zatlouct, něco pověsit; neustále je tu pro jiné ženy, ale pro mě ne. Nemá o mě zdaleka takovou péči, a když chci, aby mi na něco finančně přispěl, říká, že už nemá peníze, že je dal třeba spolužačce, která je sama na dvě děti. Přitom nebyl vždy takový. Na začátku, když jsem byla po špatném rozchodu, mě opečovával. Ale to je minulost. Toužím mít partnera, který o mě má zájem a věnuje se mi. Jak se dá vrátit na první místo jeho žebříčku hodnot? Nebo musím odejít?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)