Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #357: Jak přijmout stárnutí

Poslechněte si podcast

30. 7. 2021

7 min

Dnešní téma: „Petře, mám všechny Vaše knihy, které pro mě mají ve skutečnosti ne stovky, ale tisíce stran, protože jsem každou z těch stran přečetl mnohokrát. Pomohly mi v nejtěžších dobách, když se ke mně obrátily děti zády, když jsem nevěřil v obrat, ale vy ano, a skutečně obrat nastal. Pomohly mi, když zemřela moje žena, když jsem se stal nepotřebným v práci, když jsem najednou doma neměl co dělat a byl na všechno sám. Zodpověděly mi mnoho otázek, jen jednu ne. Jak přijmout věk? Táhne mi na osmdesát a někdy pracně hledám motivaci žít. Vím, že jste mladý, mohl byste být můj vnuk. Přesto by mě zajímal Váš pohled.“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)