Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #342: Nejdůležitější rozdíl mezi „mít rád“ a „milovat“

Řešidlo #342: Nejdůležitější rozdíl mezi „mít rád“ a „milovat“

Obrázek epizody Řešidlo #342: Nejdůležitější rozdíl mezi „mít rád“ a „milovat“

Poslechněte si podcast

9. 7. 2021

8 min

Dnešní téma: „Petře, vím, že se mnou nebudete mít slitování, ale našla jsem si na seznamce muže, který mi tvrdil, jak moc mě miluje. Skutečnost byla taková, že se mnou byl jen přes víkend, a to většinou ještě spíše jen na noc, najednou, jak říkal, si uvědomil, že někam pospíchá. Pak z něj vylezlo, že vlastně má vztah. Ale že už nefunguje, že odumírá. Dala jsem mu čas, ale nic se nezměnilo. Ubíjí mě čas od neděle neděle do pátku, kdy se neozývá. Vím, že mě má rád, ale bojím se, že mě nemiluje, že mu prostě sloužím jenom jako matrace, a to ještě jen v den, kdy jeho přítelkyně jezdí na návštěvu k rodičům. Když jsem mu řekla tuto svou teorii, odmlčel se úplně. A já nevím. Mám čekat? Dořeší si to? Nebo si už našel jinou známost na sobotní večer?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)