Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #332: Proč je láska nejmocnější energií

Řešidlo #332: Proč je láska nejmocnější energií

Obrázek epizody Řešidlo #332: Proč je láska nejmocnější energií

Poslechněte si podcast

25. 6. 2021

10 min

Dnešní téma: „Petře, před časem mé dceři diagnostikovali vážnou nemoc. Byla jsem zdrcená. Začala jsem mít sama zdravotní problémy, byla podrážděná, odnášel to manžel, který pak v noci nespal, v práci měl špatné výsledky, dokonce mu pohrozili, že ho vyhodí. Sesypalo se nám vlastně všechno v jeden moment. Kamarádka mi pak darovala jednu Vaši knihu. Čtyři prány štěstí. Neznala jsem Vás, ale ta kniha mě pohltila. A já jsem úplně změnila svůj postoj k životu. Zmizely nervy, začala jsem se usmívat, dceru objímat, manžela podporovat, všem nám začalo být dobře – a všechno se otočilo. Vím, že nedostáváte moc děkovných zpráv, spíše samé nářky, vlastně i já, kdybych Vás znala, bych Vám je před časem poslala. Ale ta kniha dokázala všechno změnit, i když o mé existenci a naší rodině vůbec nevíte.“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)