Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #320: Kdy je správný čas na nový vztah po bolestné minulosti

Řešidlo #320: Kdy je správný čas na nový vztah po bolestné minulosti

Obrázek epizody Řešidlo #320: Kdy je správný čas na nový vztah po bolestné minulosti

Poslechněte si podcast

9. 6. 2021

11 min

Dnešní téma: „Petře, nedávno jsem ukončila vztah, který mi přinášel jenom bolest. Ale paradoxní bylo, že mi neubližoval ten člověk, ale já sama. Mohly za to události z mé minulosti, které se mi pořád vracely. Nebylo možné v tom vztahu pokračovat, protože jsem se na něj nebyla schopná soustředit. Teď je mi zle. Uvědomuji si, že jsem z hodného kluka vyrobila převozníka. Co mám dělat? Je lepší odložit seznamování, dokud si moje minulost nesedne? Nechci už nikomu ublížit, a přitom bych tak ráda měla vedle sebe někoho, kdo mi umožní na minulost zapomenout.“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)