Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #308: Jak rozbít nový vztah bývalého partnera

Řešidlo #308: Jak rozbít nový vztah bývalého partnera

Obrázek epizody Řešidlo #308: Jak rozbít nový vztah bývalého partnera

Poslechněte si podcast

24. 5. 2021

16 min

„Petře, můj přítel měl dlouhý vztah, který skončil rozchodem. Tedy, skončil rozpadem partnerského vztahu, ale s ex-partnerkou se dál vídali jako přátelé . Když však poznal mě, na mou žádost i ten přátelský vztah s ex-partnerkou ukončil. Říkal, že to má v sobě uzavřené. Zjevně neměl, protože po několika měsících jsem se dozvěděla, že ex-partnerce napsal. Přesněji: Dozvěděla jsem se to právě od ex-partnerky, která mi jeho esemesku poslala. Přítel to přiznal, měl prý slabou chvilku poté, co na sociální síti spatřil její příspěvek, ve kterém psala, jak moc jí schází. Bral to jako zkrat, ale já jako jeho podraz. On ale tvrdí, že miluje mě a chce se mnou být. Tak proč napsal své ex-partnerce, když ví, že si to nepřeji? Jak teď mám obnovit svoji důvěru?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)