Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #304: Proč lidé slibují to, co potom odmítají splnit

Řešidlo #304: Proč lidé slibují to, co potom odmítají splnit

Obrázek epizody Řešidlo #304: Proč lidé slibují to, co potom odmítají splnit

Poslechněte si podcast

18. 5. 2021

11 min

„Petře, trápím se ve vztahu. Před dvěma lety mě přítel požádal o ruku, zasnoubili jsme se, svatba dodnes nebyla. Já jsem mezitím dostudovala. On věděl, že se chci po škole vrátit do rodného města, slíbil, že půjde se mnou. Když to bylo aktuální, odmítl. Že má tady kamarády, rodiče. Já mám zase kamarádky, rodiče tam, ale podvolila jsem se. Dohoda zněla, že tedy začneme bydlet spolu tady, založíme rodinu, ale i z toho vycouval. Sabotoval to, abychom objížděli vhodné byty nebo pozemky v jeho bydlišti. Nakonec mi řekl, že si není jistý tím, že mě miluje. Proč mi tedy slibuje něco, o čem není přesvědčen? Proč se zavazuje k tomu, co pak není schopen splnit?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)