Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #284: Proč muži, zlomení nevěrou, neodcházejí

Řešidlo #284: Proč muži, zlomení nevěrou, neodcházejí

Obrázek epizody Řešidlo #284: Proč muži, zlomení nevěrou, neodcházejí

Poslechněte si podcast

20. 4. 2021

10 min

Dnešní téma: “Petře, zamilovala jsem se do muže, kterého opustila manželka. Přesněji, potřetí si našla jiného muže a odstěhovala se k němu. Mého přítele to zlomilo. Jsem jeho bývalá spolužačka, svěřil se mi, hledal někoho, aby nebyl sám, na výlety, na focení přírody a tak, věděl, že mám podobné záliby. Stalo se to, co se někdy stává ve filmech, přeskočila jiskra. Jenže jednoho dne se jeho manželka vrátila. Poslal jí totiž žádost o rozvod. Možná jí došlo, že by musela platit hypotéku, možná to, že jí pomáhal, když zůstala sama na dvě malé děti. A teď jsme v patové situaci. On neví, jak to vyřešit. Pletu se ve své intuici, která mi říká, že patříme k sobě? Proč mi ale potom pořád nechává kytičky a čokolády a vzkazy, že mě má rád a že je pitomec, když to neumí ukončit? Když ustoupím a vidíme se, jen se celou dobu držíme v objetí, a v tom objetí je obsaženo všechno. Co mám dělat, když to trvá už dlouho? Je jenom slabý, nebo mi lže, nebo mu to takhle vyhovuje?”

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)