Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #255: Mezi vztahy aneb Proč se trápím, když jdu za hlasem rozumu

Řešidlo FirstClass

Petr Casanova

Osobní rozvoj

Řešidlo #255: Mezi vztahy aneb Proč se trápím, když jdu za hlasem rozumu

Obrázek epizody Řešidlo #255: Mezi vztahy aneb Proč se trápím, když jdu za hlasem rozumu

Poslechněte si podcast

4. 3. 2021

8 min

Dnešní téma:„Petře, řeknete, že jsem blázen. Je mi pětačtyřicet a do života mi vstoupil mnohem mladší muž. Nedokážu ho přestat milovat. Přitom jsem vdaná, mám děti, myslela jsem, že mám spokojené manželství, ale teprve teď vidím, kolik mi toho v manželství chybělo, kolik toho ve mně skoro umřelo. K manželovi necítím lásku, a přesto jsem se rozhodla v manželství zůstat. Kvůli dětem. Věřila jsem, že to moje srdce pochopí, ale ono bolí. A já nevím, co dál. Udělala jsem chybu, když jsem zůstala s mužem, kterého nemiluji? Ale já nedokážu žít dva vztahy zároveň.“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každý den odpověď na jeden Váš dotaz. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání). Hlavně nikdy neztrácejte naději.