Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #254: Jak se zbavit osamělosti

Řešidlo #254: Jak se zbavit osamělosti

Obrázek epizody Řešidlo #254: Jak se zbavit osamělosti

Poslechněte si podcast

3. 3. 2021

9 min

Dnešní téma: „Petře, před lety jsem se rozvedla. Manžel měl dlouhodobý poměr v práci, o kterém jsem nevěděla, čert to vem, bohužel si také připravil půdu na rozvod tak, aby mu to neuškodilo ani v práci, ani u jeho rodičů, ani u našich společných přátel, takže mě pomluvil, aby mu jeho novou známost schválili a ode mě se odvrátili. Postavila se proti mě i naše dcera, podle které za rozvod mohu jenom já, protože jsem byla na tatínka zlá a on si musel najít útěchu v jiné náruči. Je strašné nemít oporu ve vší té lži. Mám pocit, že nemám na světě vůbec nikoho. Jak z toho ven?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)