Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #226: Proč si myslíme, že k zámku nepasuje žádný klíč

Řešidlo #226: Proč si myslíme, že k zámku nepasuje žádný klíč

Obrázek epizody Řešidlo #226: Proč si myslíme, že k zámku nepasuje žádný klíč

Poslechněte si podcast

15. 1. 2021

10 min

„Petře, začátkem týdne jste tu měl dotaz paní, která nemůže najít pořádného partnera a váhá, jestli má snížit své nároky. Já společně s Vámi říkám: Nesnižujte své nároky. Já to udělala už tolikrát a nic jsem tím nezískala. Měla jsem mnoho vztahů, ale s lidmi, které bych dřív nikdy nepřijala. Snažila jsem se je přežít tím, že jsem v nich v každém okamžiku viděla to dobré. I kdyby jeden jediný rys. Třeba že nepijí. Nebo nefetují. Nebo že alespoň nebijí mé dítě. Všichni mi ale nakonec ubližovali. Proto Vám, Petře, chci říct, že pozitivní myšlení nefunguje.“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)