Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #224: Manipulace přes blízké okolí aneb Co s ex-partnerem, který se stále stává přítomností

Řešidlo #224: Manipulace přes blízké okolí aneb Co s ex-partnerem, který se stále stává přítomností

Obrázek epizody Řešidlo #224: Manipulace přes blízké okolí aneb Co s ex-partnerem, který se stále stává přítomností

Poslechněte si podcast

13. 1. 2021

12 min

Dnešní téma: „Petře, potřebuji poradit, jak se zbavit žárlivých myšlenek, ale zvláštního druhu. Žárlím na to, že kamarádi a rodina mého partnera stále komunikují s jeho bývalou přítelkyní. Znali se jen krátce. Když jim říkám, že mě to trápí, oni se diví, že aktivita nevychází z jejich strany, jen jí slušně odpovídají a že jim nikdy neublížila. Ale na mě to působí, jako by říkala: Pořád tu jsem a jen tak se mě nezbavíš. I máma mého přítele přiznala, že byla zaskočená, když jí v prosinci přinesla dárek a nabízela se, že s ní bude péct cukroví.“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)