Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #215: Má smysl budovat vztah bez zamilovanosti?

Řešidlo #215: Má smysl budovat vztah bez zamilovanosti?

Obrázek epizody Řešidlo #215: Má smysl budovat vztah bez zamilovanosti?

Poslechněte si podcast

22. 12. 2020

12 min

Dnešní téma: „Petře, jsem ten pokopaný pes, o kterém jste mluvil v pondělním podcastu. Přitom na Vánoce nechci být sama. Čím horší zkušenosti jsem měla, tím víc o vztazích pochybuji, ale tím víc se cítím sama a neschopná. Když mě osloví muži, vidím, že jsou fajn, ale já už mám obavu věřit a milovat, víc se bojím, každého doteku, za vším vidím jen vypočítavost, jediný cíl dostat mě do postele, a pak jsem možná nespravedlivá k těm, kdo chtějí víc, kdo se mnou i plánují budoucnost, kdo se snaží, abych jim věřila, ale já je prostě nedovedu milovat. Stanu se postupně tak nesnesitelnou, že odcházejí. A tím víc pak zase o vztazích pochybuji. Je mi vůbec pomoci? Může existovat a vydržet dlouhodobý vztah bez zamilovanosti? Má smysl něco budovat, i když se svým protějškem neprožíváme to počáteční pobláznění? Má smysl věřit, i když máme strach?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)