Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #214: Proč když udělám jeden krok vpřed, Ty dva vzad

Řešidlo #214: Proč když udělám jeden krok vpřed, Ty dva vzad

Obrázek epizody Řešidlo #214: Proč když udělám jeden krok vpřed, Ty dva vzad

Poslechněte si podcast

21. 12. 2020

11 min

Dnešní téma: „Petře, byla jsem dlouho sama. Nyní jsem se konečně osmělila a navázala vztah s mužem, který mi byl něčím blízký. Rozuměli jsme si a byli spolu šťastni. Píšu byli, protože je to minulost. Kdykoli jsem ho chtěla třeba i jen v písemné komunikaci obejmout a vyznat mu lásku, on se stáhl do sebe a uzavřel se mi. Pak se znovu ozval, ale opatrně. A tak pořád dokola. Jakmile jsem udělala jeden krok vpřed, on dva vzad. Nedokáže mi říct proč, jen že chyba není ve mně. Mohu se jen domýšlet, zda třeba nemá jinou. Poslední dobou jako by se propadl do země. Měla jsem někoho, o koho jsem nechtěla přijít, ale asi budu muset. Poraďte mi, co se mohlo stát.“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)