Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #207: Proč se chceme vracet do vztahů, kde jsme byli nešťastní

Řešidlo #207: Proč se chceme vracet do vztahů, kde jsme byli nešťastní

Obrázek epizody Řešidlo #207: Proč se chceme vracet do vztahů, kde jsme byli nešťastní

Poslechněte si podcast

10. 12. 2020

11 min

„Petře, poslouchám Váš poslední podcast a jako by to byl můj příběh. Také jsem se snažil dávat maximum své přítelkyni, ale ona si mě nevážila. Nakonec jsem s těžkým srdcem udělal čáru za tímto vztahem, i když mě to bolelo, odešel jsem. Ale ještě s těžším srdcem jsem potom sledoval, jak se rychle zadala s někým jiným. Od té chvíle jsem jí psal. Omlouval jsem se za náš rozchod, sliboval jsem, že se polepším. Nakonec se jí ten nový vztah rozpadl a vrátila se ke mně. Bohužel, s tím se vrátily i naše problémy. A já jsem nyní zoufalý. Nechci udělat podruhé tu chybu, že odejdu. Nechci podruhé zažít tu strašnou bolest, když vidím, jak je šťastná s někým jiným. Co mám dělat?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)