Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #184: Jak strunka probouzí manipulátora

Řešidlo #184: Jak strunka probouzí manipulátora

Obrázek epizody Řešidlo #184: Jak strunka probouzí manipulátora

Poslechněte si podcast

9. 11. 2020

10 min

Dnešní téma: „Petře, odmala jsem měla nízké sebevědomí. Nosila jsem brýle, pro které se mi děti posmívaly. Oční vadu jsem si nechala operativně odstranit, ale handicap v hlavě mi zůstal. Měla jsem přítele, který se mě snažil povzbudit a sebevědomí mi zvýšit. A pak přišel on – muž mých snů. Přesvědčil mě, ať odejdu za ním. Zprvu to byla pohádka. Až se zničehonic proměnil, z anděla je ďábel. Nejvíc mi ubližuje nadávkami, že jsem primitiv, přitom jsem vysokoškolačka. Z mých slz má radost, ví, že ho neopustím, že si už ve vztazích nevěřím, a přitom tolik lituji, že jsem opustila svého úžasného přítele, svou první velkou lásku. Až teď jsem docenila, jaký je. Dokážete mi vysvětlit, proč ze špatného vztahu neodejdu?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)