Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #170: Psychospirituální krize aneb Jak nás jedno osudové setkání může změnit

Řešidlo #170: Psychospirituální krize aneb Jak nás jedno osudové setkání může změnit

Obrázek epizody Řešidlo #170: Psychospirituální krize aneb Jak nás jedno osudové setkání může změnit

Poslechněte si podcast

20. 10. 2020

9 min

Dnešní téma: „Petře, jsem přes dvacet let vdaná. O mém muži kdekdo říká, že je to sen většiny žen. Ale my spolu žijeme už desetiletí jako bratr a sestra. On mě nepřitahuje už spoustu let a já jeho také ne. Jsme padesátníci a i když to neřekneme, myslím, že cítíme, že si oba zasloužíme ještě něco víc. Já jsem před časem měla oběd s jedním mužem a při podání ruky jsem ucítila neskutečnou sílu. Jako by odpor v dlaních, brnění a přitom nevysvětlitelný pocit klidu. Jako bych začala vidět energie, myslela jsem, že slyším toho muže, cítím jeho silnou lásku, to, jak ke mně mluví. Ale on jen mlčel a usmíval se. Co se to stalo a může to mít souvislost s mým manželstvím?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)