Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #144: Proč náběr sebevědomí tak dlouho trvá

Řešidlo #144: Proč náběr sebevědomí tak dlouho trvá

Obrázek epizody Řešidlo #144: Proč náběr sebevědomí tak dlouho trvá

Poslechněte si podcast

14. 9. 2020

9 min

Dnešní téma: „Petře, od začátku poslouchám Vaše podcasty a teprve nyní jsem našla odvahu Vám napsat. Pomohl mi i podcast Jak mám zvýšit své sebevědomí, když nevěřím, že cokoli dokážu , kde se Vám svěřil muž, který má stejný problém jako já. Jinak než on jsem na tom pouze v tom, že já znám příčinu svého nesebevědomí. Měla jsem velmi bezcitné a dominantní rodiče, kteří si na mě vybíjeli své mindráky z neúspěšných pracovních výsledků a vztahů. To všechno vím, jen jedno ne: Proč ta rekonstrukce osobnosti trvá tak dlouho?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)