Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #105: Jak porozumět manipulaci od rodičů

Řešidlo #105: Jak porozumět manipulaci od rodičů

Obrázek epizody Řešidlo #105: Jak porozumět manipulaci od rodičů

Poslechněte si podcast

16. 7. 2020

10 min

Dnešní téma: „Petře, je mi skoro třicet let a teprve teď mi došlo, že jsem celý dosavadní život ztratila manipulována svými rodiči. Nemám nic vlastního, ani život. Vystudovala jsem tu školu, kterou oni chtěli, i když mě obor nebaví a nechci ho dělat. Mám jen takové okolí, které mi schválili, přišla jsem o lásku jen proto, že mi ji zahnali. Sama si nevěřím, přitom bych tolik chtěla žít jako svobodná bytost s vlastními názory a seberealizací. Nechápu, proč jsem to neviděla dřív. Proč jsem je včas nedokázala opustit, víc si věřit, žít svůj život. Proč jsem jim věřila, že podle nich bude můj život nejlepší?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)