Podcast Raptor Imperialis - Podcast o Warhammeru 40,000

Správným směrem
Podcast Českého orienťáku. Podcast, kam si zveme osobnosti, kterých se budeme ptát třeba právě i na to, jaký směr je ten správný v jejich pojetí a to jak v orienťáku, tak v životě a ideálně v obojím. Ať už naberete směr běhání nebo práce, pusťte si nás do uší a nechte s…
82 epizod
7 odběratelů

Na potítku
Podcast Na potítku je audio verzí YouTube kanálu Na potítku, kde David Jirsa, PhD. rozebírá literární díla, povídá o jejich autorech a době, ve které žili a psali. Projekt je zaměřený především na přípravu ke státní maturitě z češtiny. Občas vydáváme i bonusové podcasty…
336 epizod
124 odběratelů

✅ Realitní DELUX podcast 👉 remaxdelux.cz
Zajímáte se o svět nemovitostí a vše kolem nich? V našem realitním podcastu se dozvíte tipy a triky z branže. V rozhovorech Vás provede Tomáš Šimek zkušený majitel brněnské realitní kanceláře RE/MAX Delux, který je profesionál od roku 2012. https://www.remaxdelux.cz/ …
100 epizod
2 odběratelé

Tam a zase zpátky
Podcast o díle J.R.R. Tolkiena. Pán prstenů, Hobit, Silmarillion, Nedokončené příběhy, Prsteny moci – řešíme tohle všechno optikou vášnivých čtenářů zdrojového materiálu. Bonusové epizody na Herohero.co/tamazasezpatky.
75 epizod
102 odběratelů

Autentická Výzva
Vítejte na stránce Autentické Výzvy! 🎙️ Jsme podcast, který vás zve na nezapomenutelnou cestu autentičnosti a inspirace. Společně se setkáváme s fascinujícími lidmi, kteří obohatí váš život prostřednictvím jejich příběhů a zkušeností. Připojte se k nám, abyste objevili…
90 epizod
11 odběratelů

Premier Cast
Milujete anglickou Premier League a chcete být neustále v obraze? Odebírejte Premier Cast! Pořad televize CANAL+ Sport, ve kterém si můžete dvakrát týdně vychutnat názory i emoce expertů, které znáte z televizních obrazovek. Vždy v pondělí odpoledne dohrajeme víkend roz…
105 epizod
28 odběratelů

Temné příběhy
TAJEMNÉ PŘÍBĚHY: Skutečný zločin se potkává s paranormálnem. Vítejte v podcastu, který se noří pod povrch skutečných a mrazivých událostí a největších světových záhad. Prozkoumáme temné kapitoly české historie – od nevyřešených kriminálních případů až po otřesné justi…
6 epizod
4 odběratelé

Echo Podcasty
Audio a video obsah od redakce deníku Echo24.cz a Týdeníku Echo. • Echo Porada • Hrot Pavla Štrunce • Echo Salon • Muži za pultem • Výpravy Jiřího Peňáse • Pravda neexistuje TM • Minulost není historie
770 epizod
217 odběratelů

Věci
Ve světě odborníků přichází podcast, kde se já, věčný student školy života, snažím odhodlaně pochopit vše, co je kolem nás – od vědy po filozofii. Říká se, že kdo věci opravdu chápe, zvládne je vysvětlit i dítěti. Já budu to dítě. Díly najdete v plné délce pouze na http…
30 epizod
16 odběratelů

lovely sudety
Podcast o lidech a tématech na periferii Do lovely sudety zveme lidi z Karlovarského kraje a dalších periferií Česka. Řešíme jejich životní příběhy a témata, která ovlivňují život nejenom v regionech. V každém díle hledáme odpovědi na otázky, jestli a proč má smysl tu …
20 epizod
1 odběratel

Zjisti víc
Zjisti víc je populárně-naučný podcast, ve kterém srozumitelně rozebíráme zajímavá témata – do hloubky, s nadhledem a spoustou konkrétních příkladů. Od vědy přes historii až po společnost. V létě 2025 jsme překročili 50 000 odběratelů, děkujeme! Naši předplatitelé si už…
88 epizod
705 odběratelů

SPORTY TV Podcast
To nejzajímavější z vysíláni SPORTY TV v audio verzi. Témata probraná do hloubky. Pokud něco uniklo vašim očím, pusťte si to do uší a buďte s námi blíž sportu.
95 epizod
4 odběratelé

Rest Day
Představujeme náš podcast Rest Day🎙️, který budeme natáčet přímo v karlínském Fitness Hubu. Buďte u toho a přijďte se pobavit s Jakubem Enžlem, Lišákem a Lucii Minařovou a jejich hostem.😉 Zaručujeme spoustu zajímavých informací, skvělou zábavu a namoženou bránici.🤣 …
33 epizod
4 odběratelé

Za oponou sportu
Formálně neformální podcast se zajímavými hosty ze světa sportu, sportovní vědy, sportovního tréninku, ale i tělesné výchovy. Cílem podcastu je přinést posluchačům, jak známá a atraktivní, tak i rozporuplná témata napříč celým sportovním spektrem.
85 epizod
28 odběratelů

Hokejportal - Podcast
Hokejportal.net reaguje na požiadavky doby, a tak prichádzame s novinkou. Veríme, že Hokejportal-podcast bude pre vás obľúbeným hokejovým počúvaním na rôzne témy, ktoré vždy budú o hokeji bez mantinelov. Staňte sa pravidelným poslucháčom debát moderátorky Nikolety Kováč…
164 epizod
25 odběratelů

Karel Chába - Partnerské vztahy
🎧Celou verzi na Spotify najdete zde: https://creators.spotify.com/pod/profile/karel98/subscribe Podcast o partnerských vztazích. Jsem poradce pro partnerské vztahy a v epizodách rozebírám skutečné příběhy – chyby, otázky i hledání řešení. Pokud se ptáte, proč se vám…
67 epizod
2 odběratelé

Do armády!
Podcast o náboru do ozbrojených sil České republiky. Moderuje Ivo Hrbáč. https://doarmady.mo.gov.cz
30 epizod
16 odběratelů

Weightlifting Anatomy Podcast
Vítejte v podcastu, který mi v Česku chyběl. Rozebírám témata vzpírání, síly a všeho kolem silového tréninku s vědeckými studiemi! Dal jsem dohromady znalosti, které mně osobně chybyla k tomu, abych zvedal víc, cítil se líp a rychleji se posouval. A o tom bude hlavně t…
20 epizod
1 odběratel

COYG - CZ/SK podcast
Podcast největší fanouškovské komunity Arsenalu v Česku a na Slovensku: COYG - CZ/SK.
16 epizod
4 odběratelé

Hustle & Chill
Staň se placeným odběratelem 👉 https://hustlechill.cz/ Hustle&Chill je více než podcast. Jedna se o nový unikátní formát kde se neomezujeme pouhým rozhovorem ve studiu. Nebojíme se výzev a jdeme přímo za hosty do terenu. Ukazujeme jak bydli, kde pracují a co dělají…
33 epizod
12 odběratelů

iSport Extra
iSport Extra je nová rubrika pro podcasty iSport.cz, které se věnují atletice, cyklistice, lyžování, basketbalu i všem dalším sportům. Zaměřujeme se prostřednictvím rozhovorů, reportáží i prvních dojmů na vše, co se děje před, během, i po olympijských hrách. To vše na j…
27 epizod
0 odběratelů

SPEAKCAST podcast
Podcast, ve kterém se mluví na různá témata moderovaný teenagerem, který rozebírá to, co ho zajímá a baví. Pokud se chceš podívat, co dál dělám najdeš mě na youtube ecoplanetcz.
57 epizod
0 odběratelů

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
29 epizod
0 odběratelů