Podcast Raptor Imperialis - Podcast o Warhammeru 40,000

Tam a zase zpátky
Podcast o díle J.R.R. Tolkiena. Pán prstenů, Hobit, Silmarillion, Nedokončené příběhy, Prsteny moci – řešíme tohle všechno optikou vášnivých čtenářů zdrojového materiálu. Bonusové epizody na Herohero.co/tamazasezpatky.
72 epizod
95 odběratelů

Premier Cast
Milujete anglickou Premier League a chcete být neustále v obraze? Odebírejte Premier Cast! Pořad televize CANAL+ Sport, ve kterém si můžete dvakrát týdně vychutnat názory i emoce expertů, které znáte z televizních obrazovek. Vždy v pondělí odpoledne dohrajeme víkend roz…
91 epizod
24 odběratelů

Echo Podcasty
Audio a video obsah od redakce deníku Echo24.cz a Týdeníku Echo. • Echo Porada • Hrot Pavla Štrunce • Echo Salon • Muži za pultem • Výpravy Jiřího Peňáse • Pravda neexistuje TM • Minulost není historie
732 epizod
212 odběratelů

Věci
Ve světě odborníků přichází podcast, kde se já, věčný student školy života, snažím odhodlaně pochopit vše, co je kolem nás – od vědy po filozofii. Říká se, že kdo věci opravdu chápe, zvládne je vysvětlit i dítěti. Já budu to dítě. Díly najdete v plné délce pouze na http…
26 epizod
9 odběratelů

lovely sudety
Podcast o lidech a tématech na periferii Do lovely sudety zveme lidi z Karlovarského kraje a dalších periferií Česka. Řešíme jejich životní příběhy a témata, která ovlivňují život nejenom v regionech. V každém díle hledáme odpovědi na otázky, jestli a proč má smysl tu …
20 epizod
0 odběratelů

Zjisti víc
Zjisti víc je populárně-naučný podcast, ve kterém srozumitelně rozebíráme zajímavá témata – do hloubky, s nadhledem a spoustou konkrétních příkladů. Od vědy přes historii až po společnost. V létě 2025 jsme překročili 50 000 odběratelů, děkujeme! Naši předplatitelé si už…
83 epizod
657 odběratelů

SPORTY TV Podcast
To nejzajímavější z vysíláni SPORTY TV v audio verzi. Témata probraná do hloubky. Pokud něco uniklo vašim očím, pusťte si to do uší a buďte s námi blíž sportu.
81 epizod
5 odběratelů

Rest Day
Představujeme náš podcast Rest Day🎙️, který budeme natáčet přímo v karlínském Fitness Hubu. Buďte u toho a přijďte se pobavit s Jakubem Enžlem, Lišákem a Lucii Minařovou a jejich hostem.😉 Zaručujeme spoustu zajímavých informací, skvělou zábavu a namoženou bránici.🤣 …
30 epizod
4 odběratelé

Za oponou sportu
Formálně neformální podcast se zajímavými hosty ze světa sportu, sportovní vědy, sportovního tréninku, ale i tělesné výchovy. Cílem podcastu je přinést posluchačům, jak známá a atraktivní, tak i rozporuplná témata napříč celým sportovním spektrem.
80 epizod
27 odběratelů

Hokejportal - Podcast
Hokejportal.net reaguje na požiadavky doby, a tak prichádzame s novinkou. Veríme, že Hokejportal-podcast bude pre vás obľúbeným hokejovým počúvaním na rôzne témy, ktoré vždy budú o hokeji bez mantinelov. Staňte sa pravidelným poslucháčom debát moderátorky Nikolety Kováč…
159 epizod
25 odběratelů

Karel Chába - Partnerské vztahy
🎧Celou verzi na Spotify najdete zde: https://creators.spotify.com/pod/profile/karel98/subscribe Podcast o partnerských vztazích. Jsem poradce pro partnerské vztahy a v epizodách rozebírám skutečné příběhy – chyby, otázky i hledání řešení. Pokud se ptáte, proč se vám…
43 epizod
1 odběratel

Do armády!
Podcast o náboru do ozbrojených sil České republiky. Moderuje Ivo Hrbáč. https://doarmady.mo.gov.cz
30 epizod
15 odběratelů

Weightlifting Anatomy Podcast
Vítejte v podcastu, který mi v Česku chyběl. Rozebírám témata vzpírání, síly a všeho kolem silového tréninku s vědeckými studiemi! Dal jsem dohromady znalosti, které mně osobně chybyla k tomu, abych zvedal víc, cítil se líp a rychleji se posouval. A o tom bude hlavně t…
16 epizod
0 odběratelů

Psí a knižní podcast
Podcast dvou milovnic zvířat a knih - Terky Markové a Irči Teplé. Vznikl na podporu Smečky z Knihánkova - domova důchodců starých a nemocných pejsků. Budeme se bavit o tom, jak život s více než dvaceti pejsky v jedné rodině funguje, jaké je to založit si dobročinný spol…
41 epizod
0 odběratelů

COYG - CZ/SK podcast
Podcast největší fanouškovské komunity Arsenalu v Česku a na Slovensku: COYG - CZ/SK.
8 epizod
3 odběratelé

Hustle & Chill
Staň se placeným odběratelem 👉 https://hustlechill.cz/ Hustle&Chill je více než podcast. Jedna se o nový unikátní formát kde se neomezujeme pouhým rozhovorem ve studiu. Nebojíme se výzev a jdeme přímo za hosty do terenu. Ukazujeme jak bydli, kde pracují a co dělají…
30 epizod
12 odběratelů

iSport Extra
iSport Extra je nová rubrika pro podcasty iSport.cz, které se věnují atletice, cyklistice, lyžování, basketbalu i všem dalším sportům. Zaměřujeme se prostřednictvím rozhovorů, reportáží i prvních dojmů na vše, co se děje před, během, i po olympijských hrách. To vše na j…
21 epizod
0 odběratelů

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
26 epizod
0 odběratelů

Intferno
Pekelně o interně! První český podcast o všeobecném vnitřním lékařství je tady. Je určen pro lékaře zařazené v interních oborech, především pro všeobecné internisty. V krátkých epizodách sdílíme jednoduché tipy a triky do praxe, které nám na začátku tolik chyběly. Oteví…
17 epizod
8 odběratelů

Tři Deci
Tvůj průvodce rockovou a metalovou scénou v ČR! Ve třech si povídáme o hudbě, probíráme aktuální dění, koncerty a novinky ze světa rocku a metalu. Všechno komentujeme z našeho úhlu pohledu – sdílíme osobní zkušenosti a názory, a ponoříme se i do hlubších témat hudební b…
15 epizod
0 odběratelů

ValkyRhys
Hello Darlings, we’ve been looking for you. Vítejte v našem kouzelném světě! Jsme tři nerozlučné kamarádky a vášnivé milovnice knih, magie a fantasy. V našem podcastu se společně ponoříme do epického příběhu ze světa Dvorů, probereme naše oblíbené scény, postavy, teori…
11 epizod
0 odběratelů
![Obrázek podcastu [de]brief](https://i.actve.net/youradio_news/shows/2/b/2b978118b290d7583888c04f299bba4bd1ddb014.png)
[de]brief
První česko-slovenský podcast věnovaný bezpečnosti. Každý měsíc rozhovory s renomovanými hosty o bezpečnostních tématech či osobních zkušenostech z bezpečnostního prostředí. Buďte v obraze s podcastem Security Outlines [de]brief! Podcast vychází ve spolupráci s Rádiem …
112 epizod
5 odběratelů