Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Chlebíček je věc, která nám tady zůstane. Moje specialita je veko zelo vepřo, usmívá se šéfkuchař

Host Radiožurnálu: Chlebíček je věc, která nám tady zůstane. Moje specialita je veko zelo vepřo, usmívá se šéfkuchař

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Chlebíček je věc, která nám tady zůstane. Moje specialita je veko zelo vepřo, usmívá se šéfkuchař

Poslechněte si podcast

Dnes

26 min

„Klasický chlebíček ­– šunkový, s bramborovým salátem – si můžete koupit kdekoliv. Ale já už jsem od doby, co jsem nastoupil do Paukert Bistra, chtěl dělat něco úplně jiného, úplně jiný styl,“ vysvětluje šéfkuchař Vojtěch Kletečka působící v Potravinářském pavilonu Um! České zemědělské univerzity v Praze. Kde se zrodil nápad vytvořit sladký chlebíček? Jak by měla vypadat správně upečená veka? A jak vzpomíná na práci v michelinské restauraci? Poslechněte si rozhovor.

Popis podcastu

Zpravodajství a publicistika.