
Husa zůstane šťavnatá díky konfitování. Nešetřete sádlem, doporučuje kuchař

Konfitování je tradiční způsob přípravy masa, jedna z nejlepších tepelných úprav. Je to stará francouzská receptura, která se velmi dobře ujala i v Čechách. Podle kuchaře René Salaquardy je to sice metoda zdlouhavější, ale pohodlná. Navíc zachovává nutriční hodnoty potravin. Podmínkou je dostatečné množství sádla.
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Zajímavá osobnost je hostem rozhlasové radioporadny od pondělí do pátku.
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .