Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kompot - „Hitler je mi jedno, záleží mi na lidech tmavé pleti.“ Wiley přišel o twitter kvůli antisemitismu

Kompot - „Hitler je mi jedno, záleží mi na lidech tmavé pleti.“ Wiley přišel o twitter kvůli antisemitismu

28. 7. 2020

44 min

Obrázek epizody Balanc - Nudu a stereotyp v posteli nezaženou nové techniky nebo hračky, ale prohloubení důvěry a intimity

Balanc - Nudu a stereotyp v posteli nezaženou nové techniky nebo hračky, ale prohloubení důvěry a intimity

28. 7. 2020

24 min

Obrázek epizody Tip - Tip Terezie Kovalové: Vyrazte na festival. Běží Noir festival i Letní shakespearovské slavnosti

Tip - Tip Terezie Kovalové: Vyrazte na festival. Běží Noir festival i Letní shakespearovské slavnosti

28. 7. 2020

2 min

Obrázek epizody On Air - Pohyb na hraně iracionality. Pracovní skupina pro výzkum mimosmyslové estetiky je ve finále CJCH

On Air - Pohyb na hraně iracionality. Pracovní skupina pro výzkum mimosmyslové estetiky je ve finále CJCH

27. 7. 2020

15 min

Obrázek epizody Fenomem - Hity z TikToku ovládají letní playlisty. Co se ale stane, až ho vypnou?

Fenomem - Hity z TikToku ovládají letní playlisty. Co se ale stane, až ho vypnou?

27. 7. 2020

5 min

Obrázek epizody On Air - Vydejte se na zadumané toulky ostrovní krajinou spolu s Enchanted Lands

On Air - Vydejte se na zadumané toulky ostrovní krajinou spolu s Enchanted Lands

27. 7. 2020

7 min

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Prokleté město dua Jockstrap, bomba od Annie a další divnosti

On Air - NOVINKY: Prokleté město dua Jockstrap, bomba od Annie a další divnosti

27. 7. 2020

5 min

Obrázek epizody Casablanca - Jakub Čech obešel Česko kolem dokola. 2163 kilometrů, 50 dní, spousta deště, stop dějin a překvapení

Casablanca - Jakub Čech obešel Česko kolem dokola. 2163 kilometrů, 50 dní, spousta deště, stop dějin a překvapení

27. 7. 2020

42 min

Obrázek epizody Radio Ivo na Radiu Wave: Život nedoceníš - Radio Ivo: Bitcoin lásky

Radio Ivo na Radiu Wave: Život nedoceníš - Radio Ivo: Bitcoin lásky

25. 7. 2020

54 min

Obrázek epizody Čelisti - Pátrání po ztraceném intelektu. Vytrousil ho Havel, nebo jen tvůrci jeho životopisného filmu?

Čelisti - Pátrání po ztraceném intelektu. Vytrousil ho Havel, nebo jen tvůrci jeho životopisného filmu?

24. 7. 2020

39 min

Obrázek epizody On Air - Sounds Queer? Zvuková umělkyně Zosia Hołubowska dává nebinárním lidem sílu prostřednictvím syntetizátorů

On Air - Sounds Queer? Zvuková umělkyně Zosia Hołubowska dává nebinárním lidem sílu prostřednictvím syntetizátorů

24. 7. 2020

3 min

Obrázek epizody Špína - Cesta do hlubin kočičí duše a další dobrodružné výpravy. Letní sběr novinek z československé DIY scény

Špína - Cesta do hlubin kočičí duše a další dobrodružné výpravy. Letní sběr novinek z československé DIY scény

24. 7. 2020

59 min

Obrázek epizody Tribuna - Od Klapzubovy jedenáctky až po fotbalové pyramidy. Proč číst o sportu?

Tribuna - Od Klapzubovy jedenáctky až po fotbalové pyramidy. Proč číst o sportu?

24. 7. 2020

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Soutěž o nejhezčí zadnici v muzeu a demonstrantka v rouše Evině. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky - Soutěž o nejhezčí zadnici v muzeu a demonstrantka v rouše Evině. To jsou top zprávy minulého týdne

24. 7. 2020

10 min

Obrázek epizody Tip - Výletní tip Ladislava Zibury: Tajemný hrad na Kokořínsku. Vydejte se za Houskou, kde straší

Tip - Výletní tip Ladislava Zibury: Tajemný hrad na Kokořínsku. Vydejte se za Houskou, kde straší

24. 7. 2020

1 min

Obrázek epizody Diagnóza F - Může být štěstí cestou z deprese? Pozitivní psychologie nabízí změnu úhlu pohledu

Diagnóza F - Může být štěstí cestou z deprese? Pozitivní psychologie nabízí změnu úhlu pohledu

24. 7. 2020

21 min

Obrázek epizody Liberatura - Vrah je houba! Jeff VanderMeer napsal noir ze světa, kde si houby podmanily lidstvo

Liberatura - Vrah je houba! Jeff VanderMeer napsal noir ze světa, kde si houby podmanily lidstvo

23. 7. 2020

33 min

Obrázek epizody Spot - Městská džungle a kresba jako nástroj změny. Jak vypadá město v současné ilustraci?

Spot - Městská džungle a kresba jako nástroj změny. Jak vypadá město v současné ilustraci?

23. 7. 2020

19 min

Obrázek epizody Čelisti - Terapie dragem, fotbalem i ADHD animací. Vybrali jsme 10 nejlepších seriálů prvního pololetí

Čelisti - Terapie dragem, fotbalem i ADHD animací. Vybrali jsme 10 nejlepších seriálů prvního pololetí

23. 7. 2020

7 min

Obrázek epizody Casablanca - Pohostinným Japonskem s tajfuny v zádech. Dvojice Mizubizu se vrátila z roční svatební cyklocesty

Casablanca - Pohostinným Japonskem s tajfuny v zádech. Dvojice Mizubizu se vrátila z roční svatební cyklocesty

23. 7. 2020

41 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Nejzkušenější česká drag queen Chi Chi Tornado: Když mám splín, jím smažené kuře

Brambora s vejcem - Nejzkušenější česká drag queen Chi Chi Tornado: Když mám splín, jím smažené kuře

22. 7. 2020

13 min

Obrázek epizody Buchty - Školní pastor, akademický lev salonů i podepisovač papírů. Kým vším musí být správný děkan?

Buchty - Školní pastor, akademický lev salonů i podepisovač papírů. Kým vším musí být správný děkan?

22. 7. 2020

25 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Sandman nám sype písek už i do uší. Audio adaptace slavného komiksu Neila Gaimana se povedla

Ektoplasma - Sandman nám sype písek už i do uší. Audio adaptace slavného komiksu Neila Gaimana se povedla

22. 7. 2020

5 min

Obrázek epizody Houpačky - Pomoz mi, abych to dokázal sám. V Montessori třídě si děti můžou všechno vyzkoušet, říká pedagožka

Houpačky - Pomoz mi, abych to dokázal sám. V Montessori třídě si děti můžou všechno vyzkoušet, říká pedagožka

22. 7. 2020

16 min

Obrázek epizody On Air - Hory neklidu. Práce v chatě Švýcárna na hřebenu Jeseníků nepřipouští ticho ani samotu

On Air - Hory neklidu. Práce v chatě Švýcárna na hřebenu Jeseníků nepřipouští ticho ani samotu

22. 7. 2020

15 min