Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Čelisti - Komasův falešný pastýř a Polanského obětní beránek. Filmoví průvodci na procházce peklem

Čelisti - Komasův falešný pastýř a Polanského obětní beránek. Filmoví průvodci na procházce peklem

25. 9. 2020

34 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Kanye znectil svou Grammy a Brňanka se schovávala před démony. Dejte si top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky - Kanye znectil svou Grammy a Brňanka se schovávala před démony. Dejte si top zprávy minulého týdne

25. 9. 2020

10 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Za psaní „ženské literatury“ jsem se dříve styděla. Dnes jsem na to hrdá, říká spisovatelka Markéta Lukášková

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Za psaní „ženské literatury“ jsem se dříve styděla. Dnes jsem na to hrdá, říká spisovatelka Markéta Lukášková

25. 9. 2020

39 min

Obrázek epizody Diagnóza F - Demencí trpí i čtyřicetiletí, netýká se jen seniorů. Léčit ani zpomalit ji ale nejde, říká lékařka

Diagnóza F - Demencí trpí i čtyřicetiletí, netýká se jen seniorů. Léčit ani zpomalit ji ale nejde, říká lékařka

25. 9. 2020

21 min

Obrázek epizody Tip - Výletní tip Ladislava Zibury: Za parními stroji jedině do Žamberku! Je tam muzeum plné funkčních kusů

Tip - Výletní tip Ladislava Zibury: Za parními stroji jedině do Žamberku! Je tam muzeum plné funkčních kusů

25. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody On Air - Žít bez deprese a umřít smířený. Antidepresiva nepomohou každému, věda zkoumá psychedelika, říká profesor Horáček

On Air - Žít bez deprese a umřít smířený. Antidepresiva nepomohou každému, věda zkoumá psychedelika, říká profesor Horáček

24. 9. 2020

48 min

Obrázek epizody On Air - Kultura v koronavirovém roce 2020? Sophiiny volby i absence transparentního krizového plánu

On Air - Kultura v koronavirovém roce 2020? Sophiiny volby i absence transparentního krizového plánu

24. 9. 2020

23 min

Obrázek epizody Spot - Bedřiška přežije! Ostravská kolonie prozatím unikla zbourání, co ji čeká v budoucnu?

Spot - Bedřiška přežije! Ostravská kolonie prozatím unikla zbourání, co ji čeká v budoucnu?

24. 9. 2020

21 min

Obrázek epizody On Air - Město a důl fungující v symbióze? Ruda není uhlí, říká Greta Stocklassa, autorka dokumentu o Kiruně

On Air - Město a důl fungující v symbióze? Ruda není uhlí, říká Greta Stocklassa, autorka dokumentu o Kiruně

24. 9. 2020

23 min

Obrázek epizody Pod kontrolou - Jak pilulky mění tělo a psychiku a jaká antikoncepce je feministická?

Pod kontrolou - Jak pilulky mění tělo a psychiku a jaká antikoncepce je feministická?

24. 9. 2020

40 min

Obrázek epizody Pod kontrolou - Pod kontrolou 2: Buď jsem měl zatím štěstí, nebo jsem neplodnej. S kondomem mám problém

Pod kontrolou - Pod kontrolou 2: Buď jsem měl zatím štěstí, nebo jsem neplodnej. S kondomem mám problém

24. 9. 2020

23 min

Obrázek epizody Buchty - Korporát je masokombinát s lidskou tváří. Je jako život v dospělosti – není o co stát

Buchty - Korporát je masokombinát s lidskou tváří. Je jako život v dospělosti – není o co stát

23. 9. 2020

27 min

Obrázek epizody Houpačky - Konflikty mezi partnery k rodičovství patří, chce to bezpečnou větu a omlouvat se před dětmi

Houpačky - Konflikty mezi partnery k rodičovství patří, chce to bezpečnou větu a omlouvat se před dětmi

23. 9. 2020

19 min

Obrázek epizody On Air - Jeden záchod na pět set lidí. Co říká osud lidí z řeckého tábora Morie o našem vztahu k uprchlíkům?

On Air - Jeden záchod na pět set lidí. Co říká osud lidí z řeckého tábora Morie o našem vztahu k uprchlíkům?

23. 9. 2020

25 min

Obrázek epizody On Air - Studenti v Maďarsku blokují budovu univerzity. „Vládní reforma oslabuje kritické myšlení,“ říkají odborníci

On Air - Studenti v Maďarsku blokují budovu univerzity. „Vládní reforma oslabuje kritické myšlení,“ říkají odborníci

23. 9. 2020

12 min

Obrázek epizody On Air - Životopisný komiks Caravaggio od Manary ignoruje malířovu možnou homosexualitu. Byl určitě na ženská stehýnka

On Air - Životopisný komiks Caravaggio od Manary ignoruje malířovu možnou homosexualitu. Byl určitě na ženská stehýnka

23. 9. 2020

4 min

Obrázek epizody Kompot - Plastiky a nuda, tak by vypadala nová série Přátel. Ceny Emmy ukázaly, proč ji nechtít

Kompot - Plastiky a nuda, tak by vypadala nová série Přátel. Ceny Emmy ukázaly, proč ji nechtít

22. 9. 2020

39 min

Obrázek epizody Balanc - Neutíkejte před problémy jako biblický Jonáš, tělo vám problémy ukáže a vrátí, říká psycholog Michael Vančura

Balanc - Neutíkejte před problémy jako biblický Jonáš, tělo vám problémy ukáže a vrátí, říká psycholog Michael Vančura

22. 9. 2020

24 min

Obrázek epizody Tip - Tip Terezie Kovalové: Zajděte na jazzové trio KIN nebo křest nového alba kapely Vesna

Tip - Tip Terezie Kovalové: Zajděte na jazzové trio KIN nebo křest nového alba kapely Vesna

22. 9. 2020

3 min

Obrázek epizody On Air - Sociální sítě vrací staré hity zpět na vrcholy hitparád. Jak tam ale dostat ty nové?

On Air - Sociální sítě vrací staré hity zpět na vrcholy hitparád. Jak tam ale dostat ty nové?

22. 9. 2020

6 min

Obrázek epizody Brrrap - Za rozhodnutí mít kariéru bych si nafackoval. Rapper, pankáč a experimentální bezdomovec Násilník mezi svobodou a závislostí

Brrrap - Za rozhodnutí mít kariéru bych si nafackoval. Rapper, pankáč a experimentální bezdomovec Násilník mezi svobodou a závislostí

22. 9. 2020

24 min

Obrázek epizody Casablanca - „Ultrapako“ Dan Polman objel ležatou osmičku kolem Česka a Slovenska. Za 8 dní

Casablanca - „Ultrapako“ Dan Polman objel ležatou osmičku kolem Česka a Slovenska. Za 8 dní

21. 9. 2020

41 min

Obrázek epizody Fenomem - Je to kluk! Večírky, které zapálily Kalifornii, mají vlastní mem

Fenomem - Je to kluk! Večírky, které zapálily Kalifornii, mají vlastní mem

21. 9. 2020

5 min

Obrázek epizody Hergot! - Duchovno v Simpsonech i South Parku. Náboženství v animovaných seriálech reflektuje každodenní život a stereotypy

Hergot! - Duchovno v Simpsonech i South Parku. Náboženství v animovaných seriálech reflektuje každodenní život a stereotypy

21. 9. 2020

50 min

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Gorillaz překvapili hostovačkou Roberta Smithe z The Cure a  zatraceně aktuální Tolstoys

On Air - NOVINKY: Gorillaz překvapili hostovačkou Roberta Smithe z The Cure a zatraceně aktuální Tolstoys

21. 9. 2020

3 min