Řada je na tobě
Vzdělání
,
Osobní rozvoj
,
Spiritualita
,
Náboženství / spiritualita
,
Mentální zdraví
,
Zdraví
EP. 65 Jak si naplánovat rok 2026 tak, aby každý cíl měl jasnou strategii a odpovídal tvé životní fázi

Plánování nového roku není o tom napsat si seznam přání a doufat, že se „něco stane“.
Rok 2026 se nestane sám. Někdo ho vytvoří – a ta osoba jsi ty.
V této epizodě podcastu Řada je na Tobě se podíváme na to, jak si vědomě a realisticky naplánovat rok 2026 , aby každý tvůj cíl měl jasnou strategii , odpovídal realitě tvého života a respektoval tvou aktuální životní fázi .
Dozvíš se:
- proč většina lidí svých cílů nikdy nedosáhne
- jaký je rozdíl mezi přáním, cílem a skutečnou strategií
- proč si nedávat cíle člověka v season 5 , pokud jsi teprve v season 1
- jak si vybrat maximálně 3 hlavní cíle , které mají šanci uspět
- jak propojit plánování, manifestaci a realitu bez ezoterických klišé
- jak plánovat i v době chaosu, nejistoty a rychlých změn
- jak nastavit cíle tak, aby fungovaly i ve dnech, kdy nemáš energii ani motivaci
Mluvím také o konceptu životních sezón – proč není selhání, když teď sázíš semínka místo toho, abys sklízela, a proč velké sny potřebují čas, strukturu a trpělivost.
Tato epizoda je pro tebe, pokud:
- chceš plánovat rok 2026 vědomě, ne chaoticky
- cítíš tlak ze srovnávání s ostatními
- chceš cíle, které jsou ambiciózní, ale realistické
- hledáš rovnováhu mezi manifestací a skutečnými kroky
🎧 Vezmi si papír, tužku nebo deník a pojď si vytvořit rok 2026 tak, aby ti skutečně sloužil .
Protože:
Řada je na tobě.
💖 Líbí se ti tento podcast? Přihlas se k odběru, ať ti neunikne žádná epizoda!
📲 Sleduj mě na Instagramu:
✨ @radajenatobe
✨ @vall_fig
☕ Na kafčo mě můžeš pozvat tady:
👉 buymeacoffee.com/radajenatobe
🎙️ Přemýšlíš o vlastním podcastu? Použij tenhle odkaz a oba za to něco získáme:
👉 Buzzsprout
Díky, že tu jsi! 💫
Popis podcastu
Podcast Řada je na tobě se zaměřuje na posílení tvojí schopnosti přijmout osobní růst a transformující sílu manifestace. V tomto podcastu se s tebou podělím o svou vlastní cestu k mému nejlepšímu já na které se stále nacházím a provedu tě praktickými nástroji, inspirujícími příběhy a strategiemi, které ti pomohou nastavit cíle a přetvářet tvé sny ve skutečnost. Je řada na tobě, aby jsi převzal/a kontrolu nad svou cestou za osobním naplněním a životem o kterém sníš.