Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody EP. 65 Jak si naplánovat rok 2026 tak, aby každý cíl měl jasnou strategii a odpovídal tvé životní fázi

EP. 65 Jak si naplánovat rok 2026 tak, aby každý cíl měl jasnou strategii a odpovídal tvé životní fázi

Obrázek epizody EP. 65 Jak si naplánovat rok 2026 tak, aby každý cíl měl jasnou strategii a odpovídal tvé životní fázi

Poslechněte si podcast

Včera

27 min

Plánování nového roku není o tom napsat si seznam přání a doufat, že se „něco stane“.
Rok 2026 se nestane sám. Někdo ho vytvoří – a ta osoba jsi ty.

V této epizodě podcastu Řada je na Tobě se podíváme na to, jak si vědomě a realisticky naplánovat rok 2026 , aby každý tvůj cíl měl jasnou strategii , odpovídal realitě tvého života a respektoval tvou aktuální životní fázi .

Dozvíš se:

• proč většina lidí svých cílů nikdy nedosáhne
  • jaký je rozdíl mezi přáním, cílem a skutečnou strategií
  • proč si nedávat cíle člověka v season 5 , pokud jsi teprve v season 1
  • jak si vybrat maximálně 3 hlavní cíle , které mají šanci uspět
  • jak propojit plánování, manifestaci a realitu bez ezoterických klišé
  • jak plánovat i v době chaosu, nejistoty a rychlých změn
  • jak nastavit cíle tak, aby fungovaly i ve dnech, kdy nemáš energii ani motivaci

Mluvím také o konceptu životních sezón – proč není selhání, když teď sázíš semínka místo toho, abys sklízela, a proč velké sny potřebují čas, strukturu a trpělivost.

Tato epizoda je pro tebe, pokud:

• chceš plánovat rok 2026 vědomě, ne chaoticky
  • cítíš tlak ze srovnávání s ostatními
  • chceš cíle, které jsou ambiciózní, ale realistické
  • hledáš rovnováhu mezi manifestací a skutečnými kroky

🎧 Vezmi si papír, tužku nebo deník a pojď si vytvořit rok 2026 tak, aby ti skutečně sloužil .

Protože:
Řada je na tobě.

Napiš mi zprávu! 💌

Support the show

💖 Líbí se ti tento podcast? Přihlas se k odběru, ať ti neunikne žádná epizoda!

📲 Sleduj mě na Instagramu:
@radajenatobe
@vall_fig

☕ Na kafčo mě můžeš pozvat tady:
👉 buymeacoffee.com/radajenatobe

🎙️ Přemýšlíš o vlastním podcastu? Použij tenhle odkaz a oba za to něco získáme:
👉 Buzzsprout

Díky, že tu jsi! 💫

Popis podcastu

Podcast Řada je na tobě se zaměřuje na posílení tvojí schopnosti přijmout osobní růst a transformující sílu manifestace. V tomto podcastu se s tebou podělím o svou vlastní cestu k mému nejlepšímu já na které se stále nacházím a provedu tě praktickými nástroji, inspirujícími příběhy a strategiemi, které ti pomohou nastavit cíle a přetvářet tvé sny ve skutečnost. Je řada na tobě, aby jsi převzal/a kontrolu nad svou cestou za osobním naplněním a životem o kterém sníš.