Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bonus: Příběh klienta z 2021 – Přišlo to za minutu 12. Už jsem byl fakt zoufalý.

Bonus: Příběh klienta z 2021 – Přišlo to za minutu 12. Už jsem byl fakt zoufalý.

Obrázek epizody Bonus: Příběh klienta z 2021 – Přišlo to za minutu 12. Už jsem byl fakt zoufalý.

Poslechněte si podcast

14. 7. 2025

26 min

První výpovědi klientů, kteří u nás prošli ketaminem asistovanou terapií, jsme nahráli již v roce 2021, po prvním roce působení kliniky. Nyní vám je přinášíme v rámci letních bonusových epizod. Příběhy byly nahrány anonymně.

Tento příběh jsme nahráli v dubnu 2021. Poslechněte si, jak se náš klient o léčbě dozvěděl a co ho na Psyon přivedlo? J aký byl rozdíl mezi první léčbou a opakovanou? S čím na kliniku přišel a jak léčbu prožíval?

Na kliniku přišel se smíšenou úzkostně depresivní poruchou po více než deseti letech potíží . Za sebou měl velmi náročný rok, kdy mu stávající léčba a postupy zvládání přestávaly fungovat. Klient popisuje svou první i opakovanou terapii. V čem se lišily? S čím do léčby vstupoval a proč pro něj byla zásadní důvěra?

–––

V sérii Příběhy klientů přinášíme postupně celkem 5 příběhů klientů, kteří na Psyonu prošli léčbou ketaminem asistovanou terapií . Každý z nich k léčbě přistoupil z různých důvodů, s různou diagnózou, léčbu absolvovali v různých režimech  a také průběh léčby se u každého lišil. V rámci bonusových epizod připojujeme i příběhy klientů zaznamenané v roce 2021.

Popis podcastu

Podcast kliniky Psyon, která v ČR prošlapala cestu ketaminem asistované terapii – inovativní léčbě pro řadu duševních potíží, která může pomáhat tam, kde jiné metody nezabírají. Autentické zkušenosti klientů • Rozhovory (nejen) na téma ketaminem asistované terapie • Efektivita, účinky, rizika této léčby. Klinika Psyon je odborné zdravotnické zařízení, které nabízí služby v oblasti ambulantní psychiatrie, psychoterapie a klinické psychologie. Naší specializací je léčba rezistentních potíží a ketaminem asistovaná terapii, kterou nabízíme již od roku 2020.