Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S1 E8: Fermentace pro začátečníky i pokročilé - 1. díl se Zuzkou Ouhrabkovou z blogu Zkvašeno

S1 E8: Fermentace pro začátečníky i pokročilé - 1. díl se Zuzkou Ouhrabkovou z blogu Zkvašeno

Obrázek epizody S1 E8: Fermentace pro začátečníky i pokročilé - 1. díl se Zuzkou Ouhrabkovou z blogu Zkvašeno

Poslechněte si podcast

3. 1. 2020

1 hod 9 min

O epizodě podcastu

Kvašené jídlo se vrací. Tisíce let stará metoda konzervace získává novou popularitu také díky objevu mikrobiomu. Lékaři a vědci teprve zkoumají, co všechno tenhle “nový” orgán v těle dělá a potřebuje. Takže se to úplně neví. Už teď se ale ví, že fermentace hraje a bude hrát pro naše tělo důležitou roli. Jak velkou, o tom se právě bádá.  Jako každý nový výživový trend, i tento na sebe brzy nachytá nežádoucí dezinformace a omyly. Poslouchejte, ať se v nich vyznáte a nenecháte si slíbit, co není pravda. Vzrušující říší fermentace a tím, co se “zatím ví" nás provede Zuzka Ouhrabková z blogu Zkvašeno.

Kvašené jídlo se vrací. Tisíce let stará metoda konzervace získává novou popularitu také díky objevu mikrobiomu. Lékaři a vědci teprve zkoumají, co všechno tenhle "nový" orgán v těle dělá a potřebuje. Takže se to úplně neví. Už teď se ale ví, že fermentace hraje a bude hrát pro naše tělo důležitou roli. Jak velkou, o tom se právě bádá.  Jako každý nový výživový trend, i tento na sebe brzy nachytá nežádoucí dezinformace a omyly. Poslouchejte, ať se v nich vyznáte a nenecháte si slíbit, co není pravda. Vzrušující říší fermentace a tím, co se "zatím ví" nás provede Zuzka Ouhrabková z blogu Zkvašeno.

Popis podcastu

Podcast o tom, jak dobře jíst, vařit a žít.