
S1 E17: Šéfkuchař na ucho: Martin Štangl vaří zvěřinu - nejdostupnější etické maso

O epizodě podcastu
Cena zvěřiny letos rekordně klesla. Svého lokálního dodavatele snadno najdete díky aktivitě Lesů ČR, která se jmenuje www.zlesanastul.cz . A to je další dobrý důvod osvojit si přípravu masa zvířat z volné přírody. Taky proto že: dobře žijí, krmí se tím nejlepším, nezažijí stres jatek a nepředstavují pro planetu zátěž v podobě masové produkce krmiva. Kdy jindy to zkusit než právě teď? S Martinem Štanglem z Esky ve sluchátkách rozšíříte svoje kuchařské dovednosti a možnosti.
Cena zvěřiny letos rekordně klesla. Svého lokálního dodavatele navíc najdete snadno díky aktivitě Lesů ČR, která se jmenuje www.zlesanastul.cz . A to jsou další dobré důvody osvojit si přípravu masa zvířat z volné přírody. Taky proto, že: dobře žijí, krmí se tím nejlepším, nezažijí stres jatek a nepředstavují pro planetu zátěž v podobě masové produkce krmiva. Kdy jindy to zkusit než právě teď? S Martinem Štanglem z Esky ve sluchátkách si můžete rozšířit svoje kuchařské dovednosti a možnosti.