Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S1 E17: Šéfkuchař na ucho: Martin Štangl vaří zvěřinu - nejdostupnější etické maso

S1 E17: Šéfkuchař na ucho: Martin Štangl vaří zvěřinu - nejdostupnější etické maso

Obrázek epizody S1 E17: Šéfkuchař na ucho: Martin Štangl vaří zvěřinu - nejdostupnější etické maso

Poslechněte si podcast

24. 9. 2020

1 hod 5 min

O epizodě podcastu

Cena zvěřiny letos rekordně klesla. Svého lokálního dodavatele snadno najdete díky aktivitě Lesů ČR, která se jmenuje www.zlesanastul.cz . A to je další dobrý důvod osvojit si přípravu masa zvířat z volné přírody. Taky proto že: dobře žijí, krmí se tím nejlepším, nezažijí stres jatek a nepředstavují pro planetu zátěž v podobě masové produkce krmiva. Kdy jindy to zkusit než právě teď? S Martinem Štanglem z Esky ve sluchátkách rozšíříte svoje kuchařské dovednosti a možnosti.

Cena zvěřiny letos rekordně klesla. Svého lokálního dodavatele navíc najdete snadno díky aktivitě Lesů ČR, která se jmenuje www.zlesanastul.cz . A to jsou další dobré důvody osvojit si přípravu masa zvířat z volné přírody. Taky proto, že: dobře žijí, krmí se tím nejlepším, nezažijí stres jatek a nepředstavují pro planetu zátěž v podobě masové produkce krmiva. Kdy jindy to zkusit než právě teď? S Martinem Štanglem z Esky ve sluchátkách si můžete rozšířit svoje kuchařské dovednosti a možnosti.

Popis podcastu

Podcast o tom, jak dobře jíst, vařit a žít.