Poprask
Zpravodajství
,
TV a Film
,
Společnost
,
Zábava
,
Hudba
,
Komediální rozhovory
,
Hudební komentáře
,
Zprávy ze světa zábavy
,
Pořady po hlavním vysílání
,
Filmová historie
,
Rozhovory o filmech
,
Filmové recenze
,
Televizní recenze
POPRASK #153 Zpěvačka Aiko: Moje holka je i moje bubenice. „Svůj prostor“ zatím nepotřebujeme
Do nového dílu Poprasku dorazila zpěvačka Aiko (Alena Shirmanová), která reprezentovala Česko na Eurovizi a teď otevírá zbrusu novou hudební kapitolu! Jak se jí žije v přímořském Brightonu a proč z Londýna raději utekla? Jaké to je randit s vlastní bubenicí a proč spolu na turné ani nepotřebují oddělený osobní prostor? Probrali jsme také její novou éru v žánru „dark disco“, singl A Class Angel i to, jak přežít festivalový moshpit, do kterého se poprvé dostala úplným omylem. V rubrice In & Out dojde na kauzu Zdeny Studenkové o „neumytých českých herečkách“, kouzlo kreatinu, Countess Luann i boj s doomscrollingem.
🧘♀️ Aiko: Můj manažer se stal mindset koučem
🌊 Život v Brightonu: Proč utéct z Londýna a jak se žije u moře
🪩 Zvažování Berlína, klubová scéna a drahé nájmy
🎬 Karlovarský festival a premiéra na červeném koberci
🖤 Nová deska a singl A Class Angel: Co je to dark disco?
💥 Jak přežít moshpit: Pravidla solidarity v kotli
🥁 Láska za bicími: S přítelkyní ponorku nemáme
🧼 IN & OUT: Mindset kouč gone wrong Part 2: Zdena Studenková a zázrak jménem kreatin
🎙️ Podcast Poprask Moderují: Šimon Holý & Hana Trojánková Host: Aiko (@aikomusic)
Nezapomeňte dát odběr, lajk a napište nám do komentářů, jestli jste někdy zažili moshpit!
Zveme vás na živý Poprask 17. srpna na Letní podcastovou scénu! https://www.connect.boomevents.org/letni-podcastova-scena/poprask-live-lps