Úvod
Podcasty
Společnost
Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení
Proč pivo rozhoduje o tom, jestli se do re...

Proč pivo rozhoduje o tom, jestli se do restaurace vrátíte?

Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení
Poslechněte si podcast
Dnes
1 hod 26 min
O epizodě podcastu
S odborníkem na gastro průmysl a spolumajitelem restaurace Červený Jelen Lubošem Kastnerem probereme, proč Češi milují polední meníčka, jak se mění česká pohostinnost a jestli opravdu platí heslo: „Náš zákazník, náš pán.“
Dostaneme se i k ožehavým tématům, jako je: Má být v restauracích voda zdarma? Jak velké má být spropitné? A zjistíme, že dobře natočené pivo je základ dobré restaurace.
Obsah epizody:
00:00 - Hospodské skeče o pivu01:18 - Sponzor
01:24 - Stres v gastru a zkušenosti
04:09 - Luboš a koncepty podniků
10:31 - Polední meníčka a AI
13:31 - Saláty a po covidu
16:07 - Ceny, koncept a disciplína
20:19 - Fastfoody, řetězce a maso
27:21 - Trh, Ambiente a obsluha
36:31 - Pivo a reputace podniku
47:47 - Reklamace a pokora
57:16 - Zpropitné a placení
01:07:40 - Paradox hodnoty a ceny
01:09:51 - Stereotypy u stolu
01:11:46 - Kohoutková voda v Česku
Popis podcastu
Nejlepší český podcast k uklízení. Uslyšíte naše „podpultové“ historky, které jste možná ani nechtěli slyšet, ale my vám je i tak rádi řekneme. Prostě takové kecání o ničem. Klasika, co teď frčí. A kdo jsme my? Iveta a Pavel, kamarádi, kteří se rádi na svět koukají s ironií. Čau