Sekce BYZNYS #33_Iveta Hrabovská, Zakladatelka Gentlejam: Naivně jsem si myslela, že uvařím, naplním a prodám.

Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sekce BYZNYS #33_Iveta Hrabovská, Zakladatelka Gentlejam: Naivně jsem si myslela, že uvařím, naplním a prodám.

Podcast s Tinou

Tina NekudováProfesionální mentorLektor a Podc

Byznys

Sekce BYZNYS #33_Iveta Hrabovská, Zakladatelka Gentlejam: Naivně jsem si myslela, že uvařím, naplním a prodám.

Obrázek epizody Sekce BYZNYS #33_Iveta Hrabovská, Zakladatelka Gentlejam: Naivně jsem si myslela, že uvařím, naplním a prodám.

Poslechněte si podcast

5. 5. 2022

56 min

Vítejte u dalšího dílu “Podcast s Tinou”. Dnes si představíme rodinnou slovenskou firmu, která se rozhodla přinést na gastronomický trh novou vlnu delikates.  Ochutnali jste někdy džem s kubánským rumem, portským vínem nebo brandy? Manželé Iveta a Matěj se rozhodli svoji lásku ke gastronomii přenést do podnikání. Jejich značka Gentlejam je tvořená džemy s chutí čerstvého ovoce, voňavého koření a prémiového alkoholu. Slovenský produkt, který nabral světových rozměrů. Za jejich originalitu a kvalitu si získali dvě významná celosvětová ocenění, z toho jedno na nejprestižnější soutěži světa Great Taste.  Dnes JINAK o žilinských džemech, které se dostaly až na EXPO do Dubaje.  

Popis podcastu