Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Před Pikolou za Pikolou s Filipem Teplým

Před Pikolou za Pikolou s Filipem Teplým

Obrázek epizody Před Pikolou za Pikolou s Filipem Teplým

Poslechněte si podcast

10. 4. 2024

48 min

Je lepší čokoláda nebo víno? Nebo kafe? Na moje záludné otázky tentokrát odpovídal Filip Teplý. Zakladatel bean to bar čokoládovny Ajala. Filip byl náš vůbec první dodavatel, když jsme téměř 10 let zpátky otevírali Pikolu. Čokoládu jsme tenkrát měli vybranou dřív než kafe, protože se nám moc líbili jejich dnes už ikonické obaly a nikdy předtím jsme podobnou čokoládu neochutnali. Láska na první ochutnání! A to se přiznám, že jsem na rozdíl od Nikol nikdy fanda čokolády nebyl. S Filipem jsme samozřejmě zabrouzdali do historie a zároveň probrali paralely mezi výběrovou kávou a kvalitní čokoládou. Myslím, že některé fakty vás překvapí. Bavíme se o byznysu jako takovém, začátcích, plánech do budoucna, ale i o víně, které by rád Filip pěstoval na důchod. Musím říct, že z tohoto rozhovoru mám velkou radost a věřím, že se vám bude líbit. Jo a pozor na Filipův skvěle nakažlivý smích! Prostě český Willy Wonka 😁

Popis podcastu

V podcastu kavárny a pražírny Pikola najdete rozhovory s našimi hosty, dodavateli nebo parťáky z oboru, kteří mají co říct. #kafepikola #podcast #gastro