Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #120 Agility - Lucie Glejdurová

Pejskárium

Elite Bloggers Podcasts

Společnost

#120 Agility - Lucie Glejdurová

Obrázek epizody #120 Agility - Lucie Glejdurová

Poslechněte si podcast

12. 5. 2022

1 hod 27 min

O epizodě podcastu

"Připomínejme si, že agility je týmový sport a je potřeba se zaměřit na souhru mezi psem a člověkem. Věnujme se mu především proto, abychom si ho společně se svým psem užívali."

Agility je sport, který není potřeba představovat snad žádnému pejskaři. Proto jsem se tentokrát vyhnula úplným základům a pokusila se z Lucky vytáhnout co nejvíc zajímavostí, které snad potěší i ostřílené agiliťáky :-).

Probraly jsme nejen nástrahy a největší potíže jednotlivých překážek, ale také téma přípravy mladých psů, práci s netradičními plemeny, kombinaci s dalšími sporty i Lucky agilitní vzory ze zahraničí.

Líbí se vám podcasty Pejskárium a chcete je mít k dispozici ještě dříve včetně bonusů?Přidejte se do Pejskárium fanklubu na Herohero!

Jestli vás zajímá víc podobných příspěvků, článků a tipů do života se psem, budu se na vás těšit nawww.pejskarium.cz!

Za střih a úpravu podcastu děkuji Terezce, která stojí za projektem "Kreativní brejloun",  její krásné psí ilustrace najdete naInstagramu.

Podcast můžete v aplikaciApple podcastsběhem pár vteřin ohodnotit a dát mi tak zpětnou vazbu, zda se vám rozhovory líbí.

"Připomínejme si, že agility je týmový sport a je potřeba se zaměřit na souhru mezi psem a člověkem. Věnujme se mu především proto, abychom si ho společně se svým psem užívali."

Agility je sport, který není potřeba představovat snad žádnému pejskaři. Proto jsem se tentokrát vyhnula úplným základům a pokusila se z Lucky vytáhnout co nejvíc zajímavostí, které snad potěší i ostřílené agiliťáky :-).

Probraly jsme nejen nástrahy a největší potíže jednotlivých překážek, ale také téma přípravy mladých psů, práci s netradičními plemeny, kombinaci s dalšími sporty i Lucky agilitní vzory ze zahraničí.

Líbí se vám podcasty Pejskárium a chcete je mít k dispozici ještě dříve včetně bonusů?Přidejte se do Pejskárium fanklubu na Herohero!

Jestli vás zajímá víc podobných příspěvků, článků a tipů do života se psem, budu se na vás těšit nawww.pejskarium.cz!

Za střih a úpravu podcastu děkuji Terezce, která stojí za projektem "Kreativní brejloun",  její krásné psí ilustrace najdete naInstagramu.

Podcast můžete v aplikaciApple podcastsběhem pár vteřin ohodnotit a dát mi tak zpětnou vazbu, zda se vám rozhovory líbí.

Líbí se vám podcasty Pejskárium® a chcete je mít k dispozici ještě dříve včetně bonusů?Přidejte se do Pejskárium fanklubu na Herohero! To je česká platforma, díky které můžete v ceně jednoho kafíčka měsíčně podpořit moji tvorbu a vznik dalších dílů tohoto podcastu. Na oplátku dostanete vstup do kompletního archivu bonusových materiálů a spoustu dalších výhod :-).

Poznámka pod čarou:
Rozhovory v podcastech reprezentují také osobní názory hosta, které se vždy nemusí shodovat s tím, co šířím sama za sebe v rámci svých dalších kanálů.

Popis podcastu

Život se psem nejsou jen tři povinné procházky kolem bloku. Věřím, že náš pejsek je šance pro nás samotné, že skrze něj můžeme poznat skvělé lidi a rozvíjet se v mnoha různých směrech. Vidíte to stejně? Tak vítejte u prvního českého podcastu o psech, kde najdete rozhovory na rozličná témata od zdraví, přes výchovu a společné soužití. Jsem pejskařka, která se rozhodla sdílet svůj náhled na psí svět a možná se taky trochu zasadit o to, aby se nám s našimi pejsky žilo aspoň o chlup líp.Těším se na vás i na Instagramu jako @Pejskárium. Kontaktovat mě můžete na podcast@elitebloggers.cz