Podcast Neseriózní pořad 138

Drink o páté
Vývojářský podcast s humorem a nadhledem, pokec nad zajímavostmi a novinkami ze světa programování a software. Komentují TopMonks. Jsme i na YouTube.
17 epizod
1 odběratel

Cesta Dobré Změny
Pojďme si do života zvát Změny. Do podcastu si zvu hosty s celostním přístupem ke zdraví i k životu. Můžeme se od nich inspirovat v tom, jak některé výzvy v našich životech můžeme uchopit jinak. Že nad některými tématy můžeme jinak přemýšlet. Jsem nadšená propagátorka p…
65 epizod
19 odběratelů

Klub psáčů
Bulíš u Forresta Gumpa? Neboj, nejsi cíťa, je to jen dobře napsaný. Podcast s českými psáči o psaní, pro psáče.
15 epizod
3 odběratelé

Seriál Českého rozhlasu Pardubice
Aktuální témata, zajímavá místa, poutavé příběhy i zapomenuté osudy vám přnášíme od pondělí do pátku. Všechny díly podcastu Seriál Českého rozhlasu Pardubice můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
52 epizod
0 odběratelů

VYŠŠÍ BERE
🎙️🟧 Honza Chovanec a Vojta Kuna uvádí podcast o politice tak, jak ji ani nechcete znát...
14 epizod
0 odběratelů

Z.M.R.D.: Zřídka morální redditové diskuze
Milujete drama, konflikty a otázku „Kdo je tady ten blbec?“ Pak jste na správné adrese! Probíráme nejpikantnější příběhy z AITA subredditu, kam si lidé chodí pro verdikt veřejnosti. V češtině představujeme ty nejlepší kousky, hlasujeme (Vladka, Mart + Reddit) a nebojíme…
45 epizod
6 odběratelů

Retrohráč.cz
Povídání o počítačových hrách, pohledy do minulosti, gameplay příběhových her formou podcastu. Někdy reakční videa na aktuální herní témata. Někdy streamy ze zajímavých her. Moje videa najdeš na Youtube: https://www.youtube.com/@retrohraccz
46 epizod
2 odběratelé

PEŤKY TALKY
Ahoj jmenuju se Petra a baví mě povídat si s lidmi. Každý z nás je plný zajímavých zážitků a svého světa, tak proč se nepodělit s ostatními? Peťky talky je podcast o obyčejných neobyčejných lidech. Víc info o mně a nadcházejících dílech hledej na IG @petkisz
131 epizod
29 odběratelů

The Others
V The Others se nenechávám svazovat jedním tématem. Zvu si lidi z různých oborů a prostředí, abych se jich ptal na to, co mě osobně zajímá. Žádné formality, jen upřímné rozhovory, zajímavé příběhy a nové pohledy na svět kolem nás. Přidej se a podívej se na svět očima "t…
52 epizod
2 odběratelé

Pindy z gyndy
Podcast o tématech z oblasti gynekologie, porodnictví, sexuality ale i o tématech z běžného života ženy a mateřství. Boříme tabu, bolestivě humornou formou. Podcastem provází MUDr. Kamila Žižková (@moje_gynpor) a porodní asistentka Bc. Klára Sedmerová. #neumřublbá Ig: …
88 epizod
516 odběratelů

Filozofie všedního dne Ondřeje Vejsady
Autorský podcast Ondřeje Vejsady - terapeuta, spisovatele a autora blogu na iDNES. Uslyšíte úvahy na pomezí filozofie, psychologie a běžného dne, krátké glosy i pasáže z připravovaných knih. Podcast je generován pomocí AI hlasu - ale každé slovo pochází ze života.
53 epizod
0 odběratelů

MLÍKO V HLAVĚ
Podcast o farebnosti materstva a hľadaní rovnováhy. Rozhovory s českými a slovenskými rodičmi zo sveta podnikania, showbusinessu, internetu a médií. Vo všetkých podcastových aplikáciách i na mlikovhlave.cz. Moje osobné príbehy nájdeš na instagrame mliko_v_hlave. Zastihn…
70 epizod
6 odběratelů

Ranní rychlovka s Jiřím Šedkem
Ranní rychlovka je podcast a blog orientovaný na oblast přímého prodeje, marketingu a vedení lidí. V první sérii (2016-2021) bylo natočeno celkem 200 epizod, které byly vysílány vždy živě na facebookové stránce Jiří Šedek. A nyní po 2 letech spouštíme druhou sérii!
38 epizod
1 odběratel

Lupa.cz
Podcast serveru Lupa.cz, který sleduje dění nejen na českém internetu. Zpovídáme zástupce české e-commerce, IT scény, mediálních domů i osobnosti z dalších souvisejících oborů.
142 epizod
171 odběratelů

Hobby magazín
Pořad pro všechny, kteří se neradi nudí. Všechny díly podcastu Hobby magazín můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
192 epizod
6 odběratelů

Velká Žranice
Nový podcast Velká žranice Lukáše Hejlíka. Čtyři chody: drby ze scény (amuse bouche), gastro trendy (předkrm), hlavní téma (hlavní chod) a sladká pochvala (dezert) Od 4. 4 2022 vychází každý měsíc čtvrtého.
60 epizod
150 odběratelů

Podcast Fotbal Praha
Jediný podcast z prostředí pražského fotbalu, ve kterém zpovídá Richard Valoušek své hosty v netradičním formátu s otázkami na tělo. Dozvíte se tak věci na rovinu, s hosty se vrátíte do přípravkových let a zažijete společně s nimi dramatický penaltový rozstřel.
77 epizod
3 odběratelé

Trampské války
Podcast Trampské války se věnuje emočně vypjaté situaci související s aktuálním děním v CHKO Kokořínsko. Konkrétní bitva o trampské kempy má ale širší přesah – odráží stav české společnosti, náš vztah k přírodě, právu i majetku. Celé rozhovory
9 epizod
0 odběratelů

Podcast ČESKÉ STAVBY.cz
Nový podcast o všem, co vás zajímá a co byste měli znát v oblasti stavby, bydlení a zahrady. 🏠 Čeká vás stavba či rekonstrukce domu? ⛏️Chcete zrekonstruovat byt, nebo jen načerpat inspiraci, jak ho útulně a prakticky zařídit? 🪴 Nebo máte chatu, zahradu, milujete př…
95 epizod
26 odběratelů

DESIGNNEWS
Podcast nového názorového magazínu, který vás provede světem designu.
15 epizod
5 odběratelů