Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Poděbrady 2026 #4 -  Mám doma nadané dítě?

Poděbrady 2026 #4 - Mám doma nadané dítě?

Obrázek epizody Poděbrady 2026 #4 -  Mám doma nadané dítě?

Poslechněte si podcast

Dnes

31 min

Zlobí, nebo se jen nudí? U nadaných dětí může být chování, které okolí vnímá jako problémové, ve skutečnosti důsledkem nudy, nedostatku podnětů nebo toho, že si mezi vrstevníky těžko hledají své místo.

V panelové diskusi se dozvíte, jak rozpoznat intelektové nadání už u malých dětí, kdy má smysl testování, jak dítě podporovat bez zbytečného nálepkování a co dělat, pokud škola jeho rozvoj spíše brzdí.

Diskuse vznikla v rámci akce Srdcem pro lepší svět v Poděbradech .

Hosté:

• Lucie Měchurová – Mensa Česko, dlouhodobě se věnuje práci s intelektově nadanými dětmi, jejich testování a podpoře škol a pedagogů.
  • Veronika Miláčková – organizátorka akce Srdcem pro lepší svět a zakladatelka klubu nadaných dětí v Poděbradech.

Moderuje: Pavlína Šmídmajerová.

Popis podcastu

Podcast Nadačního fondu Přehlížena.
Otevíráme diskusi o často přehlížených tématech k výchově dětí,

Propagujeme a sbíráme prostředky pro projekty, které pomáhají dospělým být tím správným parťákem dětem v každé životní situaci nebo dospívajícím dětem poradit si sám.

více viz www.prehlizena.cz