Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Poděbrady 2026 #2 - Rodičovství v dnešní době - Když mám doma teenagera

Poděbrady 2026 #2 - Rodičovství v dnešní době - Když mám doma teenagera

Obrázek epizody Poděbrady 2026 #2 - Rodičovství v dnešní době - Když mám doma teenagera

Poslechněte si podcast

27. 6. 2026

43 min

Záznam panelové diskuse.
Ve druhé panelové diskusi Nadačního fondu Přehlížena jsme otevřeli téma psychické odolnosti náctiletých, vztahu mezi rodiči a dospívajícími dětmi a toho, proč někdy dobře míněné rady nefungují.

Mluvili jsme o tom, proč je pro teenagery důležité, aby je dospělí opravdu poslouchali, jak jim dát prostor hledat vlastní cestu, kdy je dobré nechat je zažít i neúspěch a jak poznat, že už nejde jen o běžné dospívání, ale o situaci, ve které dítě potřebuje pomoc.

Hosté diskuse:
Pavel Vosoba – kouč, podnikatel, spisovatel a ambasador programu Nejsem sněhová vločka
Dagmar Lukavcová – sociální psycholožka, pedagožka, výchovná a kariérová poradkyně
Valérie Keltnerová – rodič čtyř dcer z generace Z a Alfa, z nichž některé prošly programem Nejsem sněhová vločka

Moderuje:
Tereza Rychlá Krippnerová

Popis podcastu

Podcast Nadačního fondu Přehlížena.
Otevíráme diskusi o často přehlížených tématech k výchově dětí,

Propagujeme a sbíráme prostředky pro projekty, které pomáhají dospělým být tím správným parťákem dětem v každé životní situaci nebo dospívajícím dětem poradit si sám.

více viz www.prehlizena.cz