
Andrea Poperová o tom, proč se rozhodla být Holkou z cukru a jaké je to uspět k cukrářském světě.

O epizodě podcastu
Andrea Poperová aka branická Holka z cukru pracovala v menších i větších hotelech jako šéfcukrářka. Jednoho dne se vrhla na podnikání a vybudovala svou úspěšnou značku HOLKA Z CUKRU, pod kterou dnes prodává své dorty po celé Praze.
Povídaly jsme si o tom, jak těžké je obstát v cukrářském světě, jestli je její práce opravdu sladká, proč se náhražky surovin nevyplácejí a co má vlastně Andrea na Braníku tak ráda.
Andrea Poperová aka branická Holka z cukru pracovala v menších i větších hotelech jako šéfcukrářka. Jednoho dne se vrhla na podnikání a vybudovala svou úspěšnou značku HOLKA Z CUKRU, pod kterou dnes prodává své dorty po celé Praze.
Povídaly jsme si o tom, jak těžké je obstát v cukrářském světě, jestli je její práce opravdu sladká, proč se náhražky surovin nevyplácejí a co má vlastně Andrea na Braníku tak ráda.
Popis podcastu
Podcast Na periferii je o branických lidech, místech a našem bohatém komunitním životě, který má ale velký přesah daleko za hranice naší čtvrti.