Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Angažmá Marie Tomanová: Na billboardech od Brooklynu po L. A., zakázky pro Gucci i Instagram byly sen, vnímám velkou propast mezi komercí a uměním

Angažmá Marie Tomanová: Na billboardech od Brooklynu po L. A., zakázky pro Gucci i Instagram byly sen, vnímám velkou propast mezi komercí a uměním

24. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Angažmá Jitka Nováčková: Naše koupelna skončila v depozitáři, udržitelnost je o balancu, dceru v řecké porodnici pojmenovali "Holka"

Angažmá Jitka Nováčková: Naše koupelna skončila v depozitáři, udržitelnost je o balancu, dceru v řecké porodnici pojmenovali "Holka"

20. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody Lavrs Market live: Natália Pažická, fast fashion, Show z druhý ruky a greenfluencering

Lavrs Market live: Natália Pažická, fast fashion, Show z druhý ruky a greenfluencering

20. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Angažmá Denis Šafařík: Vystřihl jsem se z vlastního filmu

Angažmá Denis Šafařík: Vystřihl jsem se z vlastního filmu

26. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Angažmá Thom Artway: Minulý týden jsme hráli ve Washingtonu

Angažmá Thom Artway: Minulý týden jsme hráli ve Washingtonu

11. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Angažmá Lukáš “Zachy” Zachara: Udělal jsem si to hezký, šrámy na duši teď nevnímám, ve fotce jsem se našel už dávno

Angažmá Lukáš “Zachy” Zachara: Udělal jsem si to hezký, šrámy na duši teď nevnímám, ve fotce jsem se našel už dávno

21. 10. 2022

49 min

Obrázek epizody Angažmá live: Albert Černý a Bára Podzimková, Lavrs market 2023

Angažmá live: Albert Černý a Bára Podzimková, Lavrs market 2023

24. 5. 2023

52 min

Obrázek epizody Sziget talks: Anna Marie Puric

Sziget talks: Anna Marie Puric

17. 8. 2022

21 min

Obrázek epizody Angažmá Alexandra Sedláčková🎙 Do Prostřena bych se klidně přihlásila

Angažmá Alexandra Sedláčková🎙 Do Prostřena bych se klidně přihlásila

2. 2. 2021

46 min

Obrázek epizody Angažmá Anna J. Slováčková: Osudová, v Lucerně se rozhodne jestli budu s hudbou pokračovat

Angažmá Anna J. Slováčková: Osudová, v Lucerně se rozhodne jestli budu s hudbou pokračovat

2. 10. 2023

37 min

Obrázek epizody Angažmá Obuv Leda: TikTok udělal z butiku boom, zrodila se nová tiktoková hvězda?

Angažmá Obuv Leda: TikTok udělal z butiku boom, zrodila se nová tiktoková hvězda?

25. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Angažmá The Valentines 🎤 Speciál Eurovision 2022

Angažmá The Valentines 🎤 Speciál Eurovision 2022

13. 12. 2021

54 min

Obrázek epizody My děti talk: Anna Zemanová, Lukáš Novák a Karel Havlíček v Pragovce

My děti talk: Anna Zemanová, Lukáš Novák a Karel Havlíček v Pragovce

21. 11. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Angažmá Karolína Čumriková: Miluju svůj život, ale nechtěla jsem žít, Gen Z není korporátně zkažená, zkoušíme šílený nápady, KVIFF byl milník

Angažmá Karolína Čumriková: Miluju svůj život, ale nechtěla jsem žít, Gen Z není korporátně zkažená, zkoušíme šílený nápady, KVIFF byl milník

24. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody One Night in Bangkok with Earn: All from slums, podcast, red lights to success and money

One Night in Bangkok with Earn: All from slums, podcast, red lights to success and money

7. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Metronome live: Filip Březina, Filip Černý, Tom Sean Pšenička

Metronome live: Filip Březina, Filip Černý, Tom Sean Pšenička

27. 6. 2024

48 min

Obrázek epizody Angažmá Adam Rundus: Gastro ve Varech je v období KVIFFu předražený, nechci být jen ten kluk z Masterchefu, máme nejlepší gastro v Evropě, připravuju "jinou" kuchařku

Angažmá Adam Rundus: Gastro ve Varech je v období KVIFFu předražený, nechci být jen ten kluk z Masterchefu, máme nejlepší gastro v Evropě, připravuju "jinou" kuchařku

17. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Angažmá Linda Procházka: Z Designbloku do Hongkongu a výloha Hermès k tomu

Angažmá Linda Procházka: Z Designbloku do Hongkongu a výloha Hermès k tomu

13. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Angažmá Prahoproject: Zůstáváme anonymní a máme svůj podchod

Angažmá Prahoproject: Zůstáváme anonymní a máme svůj podchod

19. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody My děti talk na Metronome: Luboš Kulíšek a Kristina Kratochvilová

My děti talk na Metronome: Luboš Kulíšek a Kristina Kratochvilová

30. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Angažmá Michaela Martinátová a Barbora Gajová🎙 První focení bylo za 2kila

Angažmá Michaela Martinátová a Barbora Gajová🎙 První focení bylo za 2kila

16. 11. 2020

59 min

Obrázek epizody Angažmá Barbora Gajová: Rituály v Peru, tvůrčí krize, Nepál a Káhira

Angažmá Barbora Gajová: Rituály v Peru, tvůrčí krize, Nepál a Káhira

9. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Angažmá Martina Bechyňová a Jakub Mařík 🎙Gran Canaria 🌴🍷

Angažmá Martina Bechyňová a Jakub Mařík 🎙Gran Canaria 🌴🍷

15. 3. 2022

56 min

Obrázek epizody Angažmá Tomas Robin: Top 100 podle Apple Music, Too Good To Be True

Angažmá Tomas Robin: Top 100 podle Apple Music, Too Good To Be True

22. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Angažmá Ela Yababy: Taiwan a kulturní šok, v Japonsku jsem za úspěšnou zpěvačku, měla jsem svého osobního řidiče

Angažmá Ela Yababy: Taiwan a kulturní šok, v Japonsku jsem za úspěšnou zpěvačku, měla jsem svého osobního řidiče

22. 3. 2023

40 min