Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Angažmá Marek Karek🎙Tetovací strojek mi na letišti nikdy nezabavili

Angažmá Marek Karek🎙Tetovací strojek mi na letišti nikdy nezabavili

Obrázek epizody Angažmá Marek Karek🎙Tetovací strojek mi na letišti nikdy nezabavili

Poslechněte si podcast

16. 3. 2021

1 hod

O epizodě podcastu

Pětadvacátá epizoda a s ní angažmá s tatérem Markem Karkem ! Jak dlouhá a kudy vedla cesta k najití vášně v jehle a inkoustu, proč je jedním strojkem na dvou židlích (Praha versus Berlín) a kde bere inspiraci? To vše se dozvíš v dnešní epizodě.

Novinky z Pavilonu A

Pětadvacátá epizoda a s ní angažmá s tatérem Markem Karkem! Jak dlouhá a kudy vedla cesta k najití vášně v jehle a inkoustu, proč je jedním strojkem na dvou židlích (Praha versus Berlín) a kde bere inspiraci? To vše se dozvíš v dnešní epizodě.Novinky z Pavilonu A 👨🏿‍🎤Podrobnější informace k festivalu Setkání / Encounter 2021 se dozvíš přímo na webovkách encounter.cz nebo facebookové události.K podcastu jsem vytvořil svůj miniseriál UKAŽ MI SVŮJ CRIB. 🎙 Přišlo mi škoda, že u některých hostů nevidíme, kde tvoří, chillují a nebo jen jsou.  Podívat se na něj můžeš přímo 👉🏼 tady.už si viděl/a mou tvorbu?instagram.com/jan_bican, janbican.cz

Popis podcastu

Bican Talks (dříve My děti ze stanice 2020).

Jmenuji se Jan Bican a za mikrofonem zpovídám hosty ze zákulisí i spotlightu světa umění, kultury, ale i politiky nebo businessu. Něčemu rozumím víc, něčemu vůbec a nebojím se zeptat.