Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Angažmá Jakub Gulab 🎙 Umím prodat své know-how na TikToku

Angažmá Jakub Gulab 🎙 Umím prodat své know-how na TikToku

Obrázek epizody Angažmá Jakub Gulab 🎙 Umím prodat své know-how na TikToku

Poslechněte si podcast

5. 10. 2020

57 min

O epizodě podcastu

"Teďka jsem tady, ale před rokem mě na ig sledovalo asi 4k lidí a dnes mám díky vám možnost pomáhat třeba na osvětových akcích a kampaních!” řekl Kuba na předávání Czech Social Awards 2019. Působí hned na několika platformách a svůj vliv využívá víc než rozumně. Je jen otázkou, jakým směrem se bude ubírat. A s kým. To vše se dozvíš v nové epizodě podcastu.

už si viděl/a mou tvorbu?
instagram.com/jan_bican , janbican.cz

"Teďka jsem tady, ale před rokem mě na ig sledovalo asi 4k lidí a dnes mám díky vám možnost pomáhat třeba na osvětových akcích a kampaních!” řekl Kuba na předávání Czech Social Awards 2019. Působí hned na několika platformách a svůj vliv využívá víc než rozumně. Je jen otázkou, jakým směrem se bude ubírat. A s kým. To vše se dozvíš v nové epizodě podcastu. už si viděl/a mou tvorbu?instagram.com/jan_bican, janbican.cz

Popis podcastu

Bican Talks (dříve My děti ze stanice 2020).

Jmenuji se Jan Bican a za mikrofonem zpovídám hosty ze zákulisí i spotlightu světa umění, kultury, ale i politiky nebo businessu. Něčemu rozumím víc, něčemu vůbec a nebojím se zeptat.