Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Angažmá Barbora Sedláková 🎙Vlastní brand je pro mě splněným snem, říká ambiciózní mileniálka

Angažmá Barbora Sedláková 🎙Vlastní brand je pro mě splněným snem, říká ambiciózní mileniálka

Obrázek epizody Angažmá Barbora Sedláková 🎙Vlastní brand je pro mě splněným snem, říká ambiciózní mileniálka

Poslechněte si podcast

27. 7. 2020

49 min

O epizodě podcastu

Barbora Sedláková má seznam pracovních pozic vhodnej na formulář k odchodu do důchodu. Nic to nemění na kvalitách a přidané hodnotě, kterou do naplnění svých ambicí dává. Poslední z nich bylo vytvoření vlastní značky spojené s jógovou tematikou, co bude dál?

Barbora Sedláková má seznam pracovních pozic vhodnej na formulář k odchodu do důchodu. Nic to nemění na kvalitách a přidané hodnotě, kterou do naplnění svých ambicí dává. Poslední z nich bylo vytvoření vlastní značky spojené s jógovou tematikou, co bude dál?

Popis podcastu

Bican Talks (dříve My děti ze stanice 2020).

Jmenuji se Jan Bican a za mikrofonem zpovídám hosty ze zákulisí i spotlightu světa umění, kultury, ale i politiky nebo businessu. Něčemu rozumím víc, něčemu vůbec a nebojím se zeptat.