Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu (Moje) Studium psychologie na AMBIS / 2025 - 2026

Podcast (Moje) Studium psychologie na AMBIS / 2025 - 2026

Obrázek podcastu Mindshifting

Mindshifting

🎙 Mindshifting – podcast, kde komfortní zóna dostává co proto Podcast Mindshifting je jednoduchý rozhovor mezi expertem na mysl a normálním člověkem, který řeší, jak se ve své životní situaci posunout. Proto je každý díl jiný. Někdy mluvíme o návycích, které ti pomůž

63 epizod

8 odběratelů

Obrázek podcastu Odraz Mysli

Odraz Mysli

Podcast o lidské mysli, jejích hlubinách a souvislostech, díky nimž můžeš lépe porozumět sobě i světu. Jmenuji se Karel Thiele — zkoumám svou mysl a to, co se děje pod povrchem. Každá epizoda vychází z osobní zkušenosti a tiché reflexe, a tvoří tak otevřený prostor pr

8 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Ze života značky

Ze života značky

Audio verze blogu o tvůrčím podnikání, copywritingu a marketingu, pro nezávislé tvůrce a malé značky, které podnikají srdcem a hledají cesty, jak svou tvorbu přeměnit v úspěšnou značku. Podcastem provází Bára Perglová - tvůrčí žena činu.

105 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Stípko

Stípko

Chceš studovat v zahraničí, ale připadá ti to jako nereálný sen? Netušíš, jak vybrat školu, jak na přihlášku a kde na to všechno vzít peníze? Možná už studuješ vysokou školu v Česku, ale pořád tě to táhne ven. V první pětidílné sérii podcastu Stípko jsme vyzpovídali sti

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Sám sobě marketérem

Sám sobě marketérem

Toužíš po vlastním podnikání a chceš proniknout do tajů online marketingu? Podcast pro všechny, kdo mají chuť učit se a zkoušet věci na vlastní kůži. Pomůžu ti s orientací v záplavě odborných informací na internetu. Naučím tě základy, se kterými nastartuješ své podnikán

72 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu AI ta Krajta

AI ta Krajta

Vše o AI na jednom místě, každý týden. Novinky, poutavé zajímavosti a diskuze z oblasti umělé inteligence.

60 epizod

22 odběratelů

Obrázek podcastu Polština na jazyku

Polština na jazyku

Chceš se naučit polsky? Tak to tenhle podcast je pro tebe! UCZMY SIĘ POLSKIEGO RAZEM.

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Poslouchej mě

Poslouchej mě

Poslouchej mě! je nový podcast Hitrádia, ve kterém si spisovatelka a psycholožka  Iva Hadj Moussa povídá s předními experty na dětskou duši a hledá s nimi cesty, jak je zbavit trápení a psychických obtíží.

113 epizod

20 odběratelů

Obrázek podcastu Spiritualita a vše ostatní

Spiritualita a vše ostatní

Ahoj, jmenuji se Eliška. Jsem terapeutka, astroložka, numeroložka a kartářka a tento podcast je o osobnostním rozvoji, spiritualitě a všem dalším, co mě napadne :) Pokud máte zájem o mé služby, navštivte prosím tyto stránky https//terapie-pro-kazdeho8.webnode.cz a konta

75 epizod

23 odběratelů

Obrázek podcastu Nová vlna

Nová vlna

Objevte svět příběhů, kde se klasická literatura potkává s umělou inteligencí – od známých děl v novém světle až po originální audiopříběhy, které jste ještě neslyšeli. Nový obsah pro vás připravujeme každý týden. Tento podcast vydává MKP STUDIO - Městská knihovna v Pra

100 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Deeplink Show

Deeplink Show

Propojujeme AI, byznys a každodenní realitu. 🔗 Čau! 👋 Jsme Jindřich a Filip — dva technologičtí nadšenci, kteří spolu dělají Deeplink Show. Podcast o umělé inteligenci a technologiích pro běžné lidi. Bez zbytečného hypu. Srozumitelně. V češtině. 📅 Nová epizoda každ

34 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Věci

Věci

Ve světě odborníků přichází podcast, kde se já, věčný student školy života, snažím odhodlaně pochopit vše, co je kolem nás – od vědy po filozofii. Říká se, že kdo věci opravdu chápe, zvládne je vysvětlit i dítěti. Já budu to dítě. Díly najdete v plné délce pouze na http

46 epizod

22 odběratelů

Obrázek podcastu Moje psychologie

Moje psychologie

Objevujte fascinující svět psychologie, vztahů a osobního rozvoje. Užijte si inspirativní příběhy, odborné rady a praktické tipy, které vám pomohou lépe porozumět sobě i druhým. Nezapomeňte nás ohodnotit na Českých podcastech!

351 epizod

181 odběratelů

Obrázek podcastu SEBEterapie

SEBEterapie

O seberozvojových tématech, která jsou populární. Ale i o těch, která populární nejsou. Která se bojíme pojmenovat nebo vyřknout nahlas, protože naše ego, protože to bolí, protože je to nekomfortní. A taky o té mé cestě, přístupech, uvědomění. Někdy i o metodách, techni

59 epizod

15 odběratelů

Obrázek podcastu Programy do voleb

Programy do voleb

To nejdůležitější z předvolebního dění, shrnuto do pár minut. Čteno umělou inteligencí.

15 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Kde skončí zítřek? AI a technologie

Kde skončí zítřek? AI a technologie

Kde skončí zítřek? je týdenní český podcast o umělé inteligenci a technologiích. Každé úterý naživo vybíráme z toho, co se ve světě AI reálně děje, a dáváme tomu kontext, který jinde chybí. Bez přehnaného nadšení, bez zbytečné paniky. Zajímá nás konkrétní dopad: jak um

105 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu Nebuď překvapen

Nebuď překvapen

Nebuď překvapen je podcast o tom, jak zůstat v pohodě, když se svět na chvíli zadrhne. Moderátor Jan Lukačevič s hosty řeší blackout, povodně, první pomoc, aktivního střelce i chytré balení evakuačního batohu. Krátce, jasně, bez strašení – tipy, které si zapamatujete i

5 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Vibecoding podcast

Vibecoding podcast

Články z Vibecoding.cz namluvené jako podcast — AI nástroje pro programování a vývoj software.

27 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu AUTISMUS není volba

AUTISMUS není volba

Autismus není volba – je to realita, kterou žije mnoho rodin. V tomto podcastu sdílíme autentické příběhy ze života s poruchou autistického spektra – očima mámy, sourozenců, pedagogů i lidí, kteří autismus denně prožívají. Je určen pro rodiče, učitele i každého, kdo chc

25 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Podcast plný života

Podcast plný života

Podcast plný života přináší rozhovory z prostředí univerzity o zajímavých tématech, projektech i akcích. S moderátorem Adamem Cardou.

108 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu FMV odposlech

FMV odposlech

Jak to chodí u nás na FMV? To se dozvíte v podcastu FMV odposlech - protože odposlechem se člověk vždy hodně dozví ;)

82 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Anály životních mouder

Anály životních mouder

Nevážně o vážném tématu psychické pohody aneb bereme si na paškál různá přesvědčení, rčení a vzorce chování, o kterých mnoho z nás ani nepřemýšlí a prostě podle nich žije. Pojďte se s námi podívat dovnitř našich myslí a otevřít diskuzi o tom, kdy nám tato „životní moud

20 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Potetovaná duše

Potetovaná duše

Potetovaná duše je podcast Honzy Vojtka o lidském prožívání, vztazích a fungování společnosti. Čerpá z psychologie, psychoterapie, sociologie, filozofie i dalších lidskovědních oborů a přináší vědecky podložené poznatky v lidsky srozumitelném jazyce. Každý díl propojuje

9 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Rádio VYŠŠÍ HLAS

Rádio VYŠŠÍ HLAS

Poslechni si to nejlepší ze studentského rádia Vyšší hlas, které tě potěší vtipnými pořady a zajímavými rozhovory! Naše pořady vznikly na Vyšší odborné škole publicistiky v oboru Rozhlasová publicistika a jistě budou bavit i tebe!

523 epizod

1 odběratel