Podcast (Moje) Studium psychologie na AMBIS / 1.semestr 2025

Dvacítka
Ahojky! Jmenuji se Adél a strašně ráda mluvím, což je hlavní důvod proč jsem si založila podcast. Během svých epizod se budu bavit o všemožných tématech, která se mi honí hlavou. Takže zapněte play a jdeme na to🩵💪
18 epizod
0 odběratelů

Klid v hlavě - ADHD podcast
Dokumentární podcast o životě s ADHD. Epizody bez přerušení najdete na https://herohero.co/klidvhlavepodcast a http://forendors.cz/klidvhlave Osobitý dokument hlavní protagonistky Ivony Remundové a jejího manžela Filipa Remundy nabízí cestu labyrintem ADHD mysli proklád…
7 epizod
1 odběratel

Co se do aktovky nevejde
Podcast pro všechny, kteří chtějí mít přehled o školách a školkách. Nabízí aktuální témata reagující na změny MŠMT, praktické tipy i odborná doporučení. Přináší ho Pedagogicko-psychologická poradna STEP, jedna z nejprestižnějších soukromých poraden v ČR. Průvodkyní je J…
5 epizod
1 odběratel

IT základy
Podcast v češtině zaměřený na rozbor německých učebnic a studijních materiálů k IT základům. Obsahuje praktické vysvětlení pojmů, postupů a tipů, jak se efektivně učit IT v kombinaci s německým jazykem. Podcast je vytvářen s pomocí NotebookLM.
91 epizod
11 odběratelů

ADvHD
Vítejte u ADvHD! 🎤 Podcastu dvou kluků s ADHD, kteří vedou rozhovory po svém – chaoticky, upřímně a bez servítků. Jsme YURA a KOKY a každý týden zveme hosty, co mají co říct. Ale zapomeňte na klasické otázky – u nás se během jediné minuty dostaneme od absurdních histor…
9 epizod
3 odběratelé

Mindshifting
🎙 Mindshifting – podcast, kde komfortní zóna dostává co proto Podcast Mindshifting je jednoduchý rozhovor mezi expertem na mysl a normálním člověkem, který řeší, jak se ve své životní situaci posunout. Proto je každý díl jiný. Někdy mluvíme o návycích, které ti pomůž…
54 epizod
8 odběratelů

MENTORIA
Mentoria je prostor pro ty, kteří hledají hlubší porozumění sobě i svým vztahům. Věnuji se individuálnímu i párovému poradenství se zaměřením na obnovu (sebe)důvěry, zkvalitnění komunikace, posílení vzájemné intimity a hledání vlastní identity. Na tomto kanálu najdeš po…
8 epizod
5 odběratelů

onlinespanelsky.cz
Podcast online lekce španělštiny. Stačí jen pár lekcí a naučíte se plynně španělsky kdykoliv a kdekoliv. Od úplných začátečníků až po pokročilé - vyberte si tu svou lekci španělštiny. Nenuďte se na cestách a naučte se španělsky s onlinespanelsky.cz. Kompletní podcast le…
59 epizod
8 odběratelů

ŽIVOT V HARMONII
Zdravíme Tě u podcastu Života v Harmonii, ve kterém k Tobě mluví životní parťáci - Tomáš Carbol, zabývající se mezilidskými vztahy a leadershipem. Vendula Hrouzková, DiS., Montessori pedagog a snaživec o šťastné životy dětí i dospělých. Oba celý život studujeme cesty k …
22 epizod
3 odběratelé

Za Katedrou
Podcast Za Katedrou je projekt pro všechny stávající i začínající učitele, kteří věří, že má vzdělávání smysl a nebojí se učit jinak. V epizodách tohoto podcastu s tebou budu ráda sdílet spoustu zajímavých myšlenek, pohledů do reality a tipů, které můžeš rovnou aplikova…
158 epizod
18 odběratelů

AI ta Krajta
Vše o AI na jednom místě, každý týden. Novinky, poutavé zajímavosti a diskuze z oblasti umělé inteligence.
37 epizod
17 odběratelů

UMA Audioguide
Rozsáhlejší výzkumné audio projekty, které prezentujeme jako podcastové minisérie. Chceme podporovat pestrost přístupů, proto ke každému projektu zveme různé umělce*kyně a teoretiky*čky, kteří tak mají prostor, aby se kriticky vyjádřili k fungování světa současného uměn…
182 epizod
0 odběratelů

Umění porodní asistence
Umění porodní asistence - podcast nejen pro porodní asistentky. Spojujeme hlubokou moudrost tradic s nejnovějšími vědeckými poznatky a příběhy z praxe. Podcastem vás provází porodní asistentky Magdaléna Ezrová a Kristina Zemánková a v roli zvídavé reportérky a duly Ivon…
20 epizod
0 odběratelů

Kam po Přírodě
Po ukončení vzdělání stojí mladí lidé na prahu významného rozhodnutí, jakým směrem se bude ubírat jejich profesní dráha. Někteří mají jasno už během studia, někteří se rozhodují později. Co bylo rozhodující u absolventů naší fakulty? Dozvíte se v tomto podcastu.
18 epizod
0 odběratelů

Poslouchej mě
Poslouchej mě! je nový podcast Hitrádia, ve kterém si spisovatelka a psycholožka Iva Hadj Moussa povídá s předními experty na dětskou duši a hledá s nimi cesty, jak je zbavit trápení a psychických obtíží.
93 epizod
13 odběratelů

Digiton Akademie
Vítej u podcastů Digiton Music Academy, kde se budeme bavit o hudbě, hudebním managementu, marketingu a budeme sdílet spoustu zkušeností, které vám pomůžou v rozvoji vaší kariéry. Můžete očekávat také spoustu hostů, ostřílených profesionálů ve svých oborech. Podcast poř…
19 epizod
0 odběratelů

Schooltag (školský podcast Hashtag.sk)
Schooltag je projekt určený pre stredoškolákov. Nájdeš tu super podcasty a články o najrôznejších predmetoch, vďaka ktorým sa z nudného učenia stane efektívne nasávanie informácií. Nové epizódy môžeš počúvať aj na Apple Podcast, Podmaz, Soundtier, ale aj na YouTube. Pre…
244 epizod
7 odběratelů

Spiritualita a vše ostatní
Ahoj, jmenuji se Eliška. Jsem terapeutka, astroložka, numeroložka a kartářka a tento podcast je o osobnostním rozvoji, spiritualitě a všem dalším, co mě napadne :) Pokud máte zájem o mé služby, navštivte prosím tyto stránky https//terapie-pro-kazdeho8.webnode.cz a konta…
57 epizod
17 odběratelů

Miluji focení
Podcast (nejen) pro fotografy, kteří hledají každodenní inspiraci a motivaci k vlastní tvorbě. JDEM DO HLOUBKY... Článků o tom, jaký vybrat do začátku foťák už bylo napsáno dost. Pojď se zaposlouchat do hlubších témat, které my tvůrci prožíváme. Osobní rozvoj, komuni…
34 epizod
8 odběratelů

Nová vlna
Objevte svět příběhů, kde se klasická literatura potkává s umělou inteligencí – od známých děl v novém světle až po originální audiopříběhy, které jste ještě neslyšeli. Nový obsah pro vás připravujeme každý týden. Tento podcast vydává STUDIO MKP - Městská knihovna v Pra…
40 epizod
1 odběratel

Věci
Ve světě odborníků přichází podcast, kde se já, věčný student školy života, snažím odhodlaně pochopit vše, co je kolem nás – od vědy po filozofii. Říká se, že kdo věci opravdu chápe, zvládne je vysvětlit i dítěti. Já budu to dítě. Díly najdete v plné délce pouze na http…
34 epizod
19 odběratelů

Moje psychologie
Objevujte fascinující svět psychologie, vztahů a osobního rozvoje. Užijte si inspirativní příběhy, odborné rady a praktické tipy, které vám pomohou lépe porozumět sobě i druhým. Nezapomeňte nás ohodnotit na Českých podcastech!
323 epizod
166 odběratelů