Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #231: Omnibullet

Poslechněte si podcast

3. 2. 2024

53 min

Hosté: Vendula Němcová a Vlastimil Blažek (krátce Ján Ilavský) | Omnibullet jsem poprvé viděl vloni na Game Accessu a okamžitě jsem se nadchl. Pro hru, pro její tři vývojáře i celý jejich příběh. Teď se tahle „automatizační puzzle tower defense“ konečně blíží vydání, a tak jsem to celé probral s tvůrci. Jak by hru popsali své 80leté babičce? Jak probíhaly tři roky vývoje? A co bude dál, až hra po produkční lince úspěšně dorazí do továrny Steam?

Podcast můžete podpořit na Gazetisto nebo HeroHero , kde najdete celou verzi podcastu včetně asi 15minutového bonusového segmentu. Navrch tam získáte také další výhody včetně týdenního newsletteru. Partnerem podcastu je Warhorse Studios ( Kariéra ). Dotazy a reakce posílejte na podcast@modrak.cz .

Show notes: Omnibullet na Steamu (dejte wishlist!) Omnibullet.cz (homepage) Fakulta informatiky Masarykovy univerzity (homepage školy a oboru Vizuální informatika)

Popis podcastu

Podcast Jana Modráka o světě počítačových her. O aktuálních tématech i hrách s hosty, kteří mají co říct.