Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #214: Bzzztune

Poslechněte si podcast

19. 11. 2023

1 hod 5 min

Host: Martin Linda a Adam Sporka | Znovu je tu Adam jako můj věrný sidekick, se kterým společně zpovídáme skladatele herní hudby. U příležitosti vydání Bzzzt jsem oslovil Martina, který složil soundtracky k řadě her Cinemaxu a vedle toho tam jako programátor vytvořil pozoruhodný hudební nástroj Rytmik. Tohle všechno v rozhovoru padlo, stejně jako jsme probrali jeho výtečný chiptune soundtrack k Bzzzt. Fun fact: Martin mě naučil jak bezpečně vyslovovat "Bzzzt". A to se vyplatí!

Podcast můžete podpořit na herohero.co/modrak , a to výměnou za exkluzivní obsah a předčasný přístup. Partnerem podcastu je studio Ashborne . Dotazy a reakce posílejte na podcast@modrak.cz .

Show notes: Bzzzt soundtrack na Steamu Bzzzt soundtrack na GOGu Rytmik Studio na Steamu Web Martina Lindy Martin Linda na Mobygames Skupina Disabled na Bandzone Projekt Amorphine na Bandzone The Drum Set Tutorial System by Means of Inverse Kinematics (PDF) - Článek Martina Lindy, Adama Sporky a Vladimíra Štěpána (2003, publikováno v Proceedings of Central European Multimedia and Virtual Reality Conference) Zazněly ukázky z her: Berušky 2 Inquisitor Daemonica Numen: Contest of Heroes Memento Mori 2 Bzzzt + skladba kapely Disabled Zkratky: (27:05) - Rytmik (41:33) - Bzzzt

Popis podcastu

Podcast Jana Modráka o světě počítačových her. O aktuálních tématech i hrách s hosty, kteří mají co říct.