Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody mobilecast #181 – ve stínu Číny – Huawei P40 a Xiaomi Mi 10 v česku

mobilecast #181 – ve stínu Číny – Huawei P40 a Xiaomi Mi 10 v česku

Obrázek epizody mobilecast #181 – ve stínu Číny – Huawei P40 a Xiaomi Mi 10 v česku

Poslechněte si podcast

7. 4. 2020

1 hod 35 min

Jestli jste o tom v minulosti pochybovali, tak věřím, že dnes už máte oči otevřené. Cokoliv se Číně uděleje, má na zbytek globalizovaného světa nezpochybnitelný efekt. A to jak ve světě technologií, tak i mimo něj – čehož jsou události posledních týdnů nezvratným důkazem. Z technologií nám tedy čínští soudruzi tentokrát velí diskutovat o novinkách od Huawei: P40, P40 Pro a P40 Pro+. A přidalo se si také Xiaomi, u jehož novinek Mi 10 známe evropské ceny. Okořeníme to ale i trochou rebélie a možná se dostane i na ne–činská témata...

Popis podcastu

Redakční video podcast vysílaný živě na YouTube. Rozebíráme všechna aktuální nebo jinak zajímavá témata formou diskuze, včetně interakce s diváky.