Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody mobilecast #157 – nový Apple iPad Pro, OnePlus 6T nebo Xiaomi Mi MIX 3

mobilecast #157 – nový Apple iPad Pro, OnePlus 6T nebo Xiaomi Mi MIX 3

Obrázek epizody mobilecast #157 – nový Apple iPad Pro, OnePlus 6T nebo Xiaomi Mi MIX 3

Poslechněte si podcast

1. 11. 2018

1 hod

Apple má letos hardwarově štědrý podzim a představil povedené iPady Pro Aktualizoval také MacBook Air a po čtyřech letech dokonce také Mac nini Novou iteraci zabijáka vlajkových lodí přineslo OnePlus v podobě modelu 6T Rovněž z číny přišla třetí verze průkopníka bezrámečkových telefonů Xiaomi Mi MIX 3 Do soutěže o rekordní počet fotoaparátů přispěl Honor Magic 2 se 6 snímači Aby to nebylo pouze o hardwaru, vrátíme se ke sporu Google vs. Evropská komise ohledně Androidu

Popis podcastu

Redakční video podcast vysílaný živě na YouTube. Rozebíráme všechna aktuální nebo jinak zajímavá témata formou diskuze, včetně interakce s diváky.