
Podcast s Ester Tomáškovou (2. část) - o ekonomice, ekologii, pozérství a spolupráci v kávovém světě

Poslechněte si podcast
27. 2. 2021
48 min
O epizodě podcastu
Druhá část rozhovoru s Ester Tomáškovou.
Především se bavíme o podmínkách k otevření vlastní kavárny, jaké jsou oblíbené kávy Ester a proč, o elitářství ve světě výběrové kávy a potřebě pracovního vzdělávání.
Jaké Ester vnímá ještě výzvy v kávovém světě a nakonec i jak vnímá celou současnou situaci a čeho se obává.
Pohled Ester vychází z její osobní zkušenosti mnoha let v gastronomii na různých pozicích.
Aktuálně se Ester věnuje své vášni a lásce k rostlinám.
Estrer s dětmi kávových farmářů v Etiopii, YirgaCheffee, Koke
Speciální poděkování Vojtěchovi Vávrovi za hudbu i editaci podcastu
Druhá část rozhovoru s Ester Tomáškovou.
Především se bavíme o podmínkách k otevření vlastní kavárny, jaké jsou oblíbené kávy Ester a proč, o elitářství ve světě výběrové kávy a potřebě pracovního vzdělávání.
Jaké Ester vnímá ještě výzvy v kávovém světě a nakonec i jak vnímá celou současnou situaci a čeho se obává.
Pohled Ester vychází z její osobní zkušenosti mnoha let v gastronomii na různých pozicích.
Aktuálně se Ester věnuje své vášni a lásce k rostlinám.
Estrer s dětmi kávových farmářů v Etiopii, YirgaCheffee, Koke
Speciální poděkování Vojtěchovi Vávrovi za hudbu i editaci podcastu
Popis podcastu
mamacoffee podcast - káva, kavárny, pěstování kávy a její zpracování, udržitelnost a další témata.
Speciální série - Cafe Nezisk -představuje jednotlivé neziskové organizace, které se vždy daný měsíc prezentují v rámci kavárny Café Nezisk (Pohořelec 2, Praha 1 - Hradčany)