Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jaké sacharidy zařadit do jídelníčku? Nejlepší zdroje sacharidů

Jaké sacharidy zařadit do jídelníčku? Nejlepší zdroje sacharidů

Obrázek epizody Jaké sacharidy zařadit do jídelníčku? Nejlepší zdroje sacharidů

Poslechněte si podcast

8. 9. 2022

28 min

O epizodě podcastu

Pokud vás zajímá jaké sacharidy zařadit do svého jídelníčku a které jsou nejlepší zdroje sacharidů, rozhodně vám doporučujeme poslechnout si tento podcast. Robert Humpál, hlavní tvář projektu Supertrener.cz, se rozhodl pro vás veřejně promluvit na toto téma, abyste si mohli ujasnit informace o této problematice.Dozvíte se například jestli je v pořádku zařazovat do své diety rýži, brambory, pohanku, ovesné vločky nebo třeba i pečivo. Pohodlně se usaďte a užijte si video!Informace, jaké najdete ve videu:Úvod 00:00 - 1:49Jednoduché vs. komplexní sacharidy. Sacharidy během tréninku. Brambory vs. rýže. 1:50 - 4:48Ovesné vločky. 4:49 - 6:49Quinoa. 6:50 - 8:10Jsou lepší vařené, nebo pečené brambory. Batáty. 8:11 - 11:10Luštěniny - čočka, pohanka. Typy rýže. Problémy s strávením. 11:11 - 18:48Názor na pečivo. Typy pečiva. Mýty okolo pečiva. Nezdravý životní styl. 18:49 - 26:46Těstoviny. 26:47 - konec

Pokud vás zajímá jaké sacharidy zařadit do svého jídelníčku a které jsou nejlepší zdroje sacharidů, rozhodně vám doporučujeme poslechnout si tento podcast. Robert Humpál, hlavní tvář projektu Supertrener.cz , se rozhodl pro vás veřejně promluvit na toto téma, abyste si mohli ujasnit informace o této problematice.

Dozvíte se například jestli je v pořádku zařazovat do své diety rýži, brambory, pohanku, ovesné vločky nebo třeba i pečivo. Pohodlně se usaďte a užijte si video!

Informace, jaké najdete ve videu:

  • Úvod 00:00 - 1:49

  • Jednoduché vs. komplexní sacharidy. Sacharidy během tréninku. Brambory vs. rýže . 1:50 - 4:48

  • Ovesné vločky . 4:49 - 6:49

  • Quinoa . 6:50 - 8:10

  • Jsou lepší vařené, nebo pečené brambory. Batáty. 8:11 - 11:10

  • Luštěniny - čočka, pohanka. Typy rýže. Problémy s strávením. 11:11 - 18:48

  • Názor na pečivo. Typy pečiva. Mýty okolo pečiva . Nezdravý životní styl. 18:49 - 26:46

  • Těstoviny. 26:47 - konec

Popis podcastu

Pravidelné podcasty magazínu a eshopu KULTURISTIKA.COM ve kterých se dozvíte spousty zajímavostí a rad ze světa fitness, kulturistiky, silových sportů a zdravého životního stylu. Přejeme Vám příjemný poslech.