
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená

V rámci ukázek a ochutnávek úprav ryb a především kapra při letošním Kaprobraní v Lomnici nad Lužnicí jsem připravil velmi jednoduchý, ale skvělý recept. Při té příležitosti jsem způsob, kdy se porce kapra pokryje vrstvou bylinkové strouhanky a jednoduše upeče v troubě na plechu nazval, jako „Lomnický“. Další tipy Petra Stupky v Kuchařském čarování.
Popis podcastu
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.
Všechny díly podcastu Kuchařské čarování můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Kuchařské čarování můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .