Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Zastavení světa bylo užitečné, lidé si uvědomili podstatnou hodnotu života, kterou je čas

Zastavení světa bylo užitečné, lidé si uvědomili podstatnou hodnotu života, kterou je čas

18. 9. 2020

2 min

Obrázek epizody Částečně The Rolling Stones je výsměch tomu fitness a zdravému stylu

Částečně The Rolling Stones je výsměch tomu fitness a zdravému stylu

17. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Herecké hrátky Anthonyho Hopkinse jsou úžasné

Herecké hrátky Anthonyho Hopkinse jsou úžasné

17. 9. 2020

58 sec

Obrázek epizody Měl jsem kdysi zlaté zuby a to bylo něco v té době

Měl jsem kdysi zlaté zuby a to bylo něco v té době

17. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Když vám někdo odře auto v Praze, tak to je tady známý motoristický pozdrav

Když vám někdo odře auto v Praze, tak to je tady známý motoristický pozdrav

16. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Když spadne na podzim listí, tak já se skácím do pelechu

Když spadne na podzim listí, tak já se skácím do pelechu

16. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Slovanská epopej je ukázka bezradnosti lidí

Slovanská epopej je ukázka bezradnosti lidí

16. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Kurýrní službě pandemie prospěla, zlepšila se kvalita jejich služeb a hlavně rychlost

Kurýrní službě pandemie prospěla, zlepšila se kvalita jejich služeb a hlavně rychlost

15. 9. 2020

2 min

Obrázek epizody Pro mě je akrobacie let dopravním letadlem, když zatáčí. Posledně mi málem vyteklo i kafe

Pro mě je akrobacie let dopravním letadlem, když zatáčí. Posledně mi málem vyteklo i kafe

15. 9. 2020

2 min

Obrázek epizody Když jsem se chtěl udržet nahoře, tak na mě skočil nějaký stařecký třes a natáhl jsem si achilovku

Když jsem se chtěl udržet nahoře, tak na mě skočil nějaký stařecký třes a natáhl jsem si achilovku

15. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Taky bych se vznesl s balónky do třetího patra, ale nebyly, tak jsem použil hromosvod

Taky bych se vznesl s balónky do třetího patra, ale nebyly, tak jsem použil hromosvod

14. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Reflexní vestu v autě nosím jen když je mi zima

Reflexní vestu v autě nosím jen když je mi zima

14. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Britové nikdy bezradní a zoufalí nebudou. To je země, kde to nehrozí

Britové nikdy bezradní a zoufalí nebudou. To je země, kde to nehrozí

11. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Obrazy Zdeňka Buriana byly pro mě fotky reality

Obrazy Zdeňka Buriana byly pro mě fotky reality

11. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Pro mě česká zmrzlina je jedině vanilková a vždycky je na ni fronta

Pro mě česká zmrzlina je jedině vanilková a vždycky je na ni fronta

11. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Autonomní auta to budou takové lanovky, vy se budete věnovat svému a to už s automobilismem, nebude mít nic společného

Autonomní auta to budou takové lanovky, vy se budete věnovat svému a to už s automobilismem, nebude mít nic společného

10. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody To že je herečka mě nesvádí k žádným optimistickým prognózám. A umím si představit, jak sedíme doma, a já říkám, Meghan buď už zticha

To že je herečka mě nesvádí k žádným optimistickým prognózám. A umím si představit, jak sedíme doma, a já říkám, Meghan buď už zticha

10. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Diktátoři jsou nadaní fyzicky, psychicky a ještě k tomu je obklopují pěkné ženy

Diktátoři jsou nadaní fyzicky, psychicky a ještě k tomu je obklopují pěkné ženy

10. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Menzel byl zvláštní typ, mnoho jeho výroků o kinematografii bych mu podepsal

Menzel byl zvláštní typ, mnoho jeho výroků o kinematografii bych mu podepsal

9. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Vidím to černě, paní si to odskáče za to, jak má hnusný chutě

Vidím to černě, paní si to odskáče za to, jak má hnusný chutě

9. 9. 2020

2 min

Obrázek epizody To, že bary zavřou mi nevadí, lidé se budou věnovat aspoň techtlím mechtlím

To, že bary zavřou mi nevadí, lidé se budou věnovat aspoň techtlím mechtlím

9. 9. 2020

2 min

Obrázek epizody V rámci našich relací je koupě geneticky upravené ovce trošku nadnesená

V rámci našich relací je koupě geneticky upravené ovce trošku nadnesená

8. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Jednou jsem si sportku vsadil, ale přišlo mi nehorázné, že jsem zaplatil a nic mi nepřišlo

Jednou jsem si sportku vsadil, ale přišlo mi nehorázné, že jsem zaplatil a nic mi nepřišlo

8. 9. 2020

2 min

Obrázek epizody Jsem dobyvatel, ne budovatel. Vzrušuje mě bourání budov

Jsem dobyvatel, ne budovatel. Vzrušuje mě bourání budov

8. 9. 2020

2 min

Obrázek epizody Užitečnou funkcí bulváru je, že do sebe koncentruje souhrn špatných lidských vlastností

Užitečnou funkcí bulváru je, že do sebe koncentruje souhrn špatných lidských vlastností

7. 9. 2020

1 min